Fiyatı duyan duymayana duyurdu! Herkes dönerciye koştu

Ankara Keçiören'de bir döner dükkanında, açılışa özel 1 liraya ekmek arası tavuk döner ve ayran satıldı. Vatandaşların yoğun ilgiliyle karşıladığı kampanyada gün sonuna kadar 3 ila 5 ton arasında döner satışı yapılması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2025 17:15 GÜNCELLEME 08.11.2025 17:41 ÜLKE'DE BUGÜN
Fiyatı duyan duymayana duyurdu! Herkes dönerciye koştu
Fiyatı duyan duymayana duyurdu! Herkes dönerciye koştu

Ankara Keçiören'de bulunan bir dönercide açılışa özel 1 liraya ekmek arası tavuk döner ve ayran kampanyası yapıldı.

Yer: Adana! Semt pazarında silahlı çatışma: Ölü sayısı 2'ye çıktı, 5 yaralıYer: Adana! Semt pazarında silahlı çatışma: Ölü sayısı 2'ye çıktı, 5 yaralı

Kombideki sızıntı faciaya neden oldu: 9 aylık hamile kadın öldü! Kombideki sızıntı faciaya neden oldu: 9 aylık hamile kadın öldü!

Gaziosmanpaşa'da 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayda yeni gelişmeGaziosmanpaşa'da 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayda yeni gelişme

Döner ayran 1 liradan satıldı.

3 İLA 5 TON DÖNER SATIŞI BEKLENİYOR 

Aynı kampanyanın geçmiş dönemlerde de uygulandığı kampanyada vatandaşlar yoğun katılım gösterdi ve izdiham oluştu.

Keçiören Belediye Başkanı Emir Can Tunç’un da katıldığı etkinlikte gün sonuna kadar 3 ila 5 ton arasında tavuk döner satışı yapılacağı tahmin ediliyor.

Açılışa özel 1 liralık döner kampanyası yoğun ilgi gördü.

İLGİ YOĞUNDU 

İşletme sahibi Gökhan Yurtsever, dönere beklediklerinden fazla ilgi olduğunu ve başka yerlerden de gelen olduğunu belirterek yaptıkları kampanyaya dair şunları  söyledi: 

  • "1997 yılından beri hizmet ve gıda sektöründeyiz. Bu mahallemizde de diğer şubelerimiz gibi açılış gününe 1 lira satış fiyatıyla başladık. Böyle bir kalabalığı bekliyorduk zaten, yoğun olması da gayet normal diye düşünüyoruz, hazırlıklıyız. Yeterince ürünümüz de var. Müşteriler erkenden döner almak için yoğunluk oluşturunca izdiham oluştu. Yoksa herkese yetecek kadar ürünümüz var. Halkın ilgisinden çok memnun kaldık. Gerçekten burada da bizi istiyorlarmış. Biz de çok sevindik böyle olmasına, umarım bundan sonra tekrar gelirler. Beklediğimizden fazla ilgi oldu. Başka yerlerden de gelen var. Sadece bu semtin insanı değil. Ondan dolayı biraz fazla müşterimiz geldi ama umarım kazasız belasız atlatacağız. Üç ton tavuk eti dağıtacağız bugün. Yetmezse stoğumuz var, beş ton da olabilir. Sıkıntı yok."

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Halkın sesi 3 hafta önce Şikayet Et
    Bugün 1lira yarın 75 TL ilk döneri 250 yersiniz afiyet olsun
    Cevapla
  • Ankara 3 hafta önce Şikayet Et
    Akıllı esnaf kendi reklamını kendisi yapmış
    Cevapla
  • Muhammed 3 hafta önce Şikayet Et
    Yahu buna bile olumsuz yorum yazanlar olmuş. Allah adamın hayrını kabul etsin. Yiyen vatandaşlarımıza da afiyet olsun.
    Cevapla
  • 56 şark 3 hafta önce Şikayet Et
    Ondan sonra 200 kişi yedikleri tavuktan zehirlendi derler...
    Cevapla
  • vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    yazık gariban millet bedeva ya herkes sırada ne ara bu kadar aç gözlü olduk değermi bu kadar kuyrukta beklemeye
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR