Başkan Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2026 09:19 GÜNCELLEME 20.03.2026 09:19 ÜLKE'DE BUGÜN
Başkan Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı
Başkan Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Fatma Şahin mesajında, rahmet, bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan’ın ardından bayrama kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bayramların toplumda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren en özel zamanlar olduğunu ifade etti.

Büyükşehir'in Ramazan sofrası bu kez İslahiye'de kurulduBüyükşehir'in Ramazan sofrası bu kez İslahiye'de kuruldu

161 yıllık cami bayram namazıyla ibadete açılacak161 yıllık cami bayram namazıyla ibadete açılacak

Nevruz ateşi Gaziantep'te yakılacak Nevruz ateşi Gaziantep'te yakılacak

BİRLİK BERABERLİK MESAJI 

Mesajına birlik ve beraberliğin önemine değinerek başlayan Başkan şahin,"Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en güçlü şekilde hissedildiği mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; gönüllerin birleştiği, kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günlerdir. Bu özel günler, aynı zamanda yardımlaşma kültürümüzün güçlendiği, büyüklerimizin ziyaret edildiği, küçüklerimizin sevindirildiği ve toplum olarak birbirimize daha da kenetlendiğimiz zamanlardır.” dedi.

"PAYLAŞMA GELENEĞİNİ YAŞATAN KADİM ŞEHİRLERDEN BİRİ"

Gaziantep’in tarih boyunca dayanışma ve kardeşlik kültürüyle öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, Ramazan ayı boyunca şehir genelinde kurulan sofraların, paylaşılan lokmaların ve yapılan yardımların bu güçlü kültürün en güzel örneklerinden biri olduğunu belirterek şöyle konuştu: 

  • "Gaziantep, geçmişten bugüne yardımlaşma ve paylaşma geleneğini yaşatan kadim şehirlerden biridir. Ramazan ayı boyunca hemşerilerimizin gösterdiği dayanışma ve kardeşlik ruhu, bu şehrin en büyük zenginliklerinden biridir. Bayramlar da bu güzel duyguların daha da büyüdüğü, gönüllerin birbirine daha da yaklaştığı günlerdir. Bu mübarek günlerin, aramızdaki muhabbeti artırmasını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum."

BARIŞ VE ESENLİK TEMEMNNİSİ 

Mesajında dünyada yaşanan acılara ve zorluklara da değinen Başkan Şahin, bayramın insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak, "Bugün dünyanın farklı coğrafyalarında savaşların ve acıların yaşandığı bir dönemde, bayramların taşıdığı barış, merhamet ve kardeşlik mesajına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Temennimiz; Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesidir." ifadelerine yer verdi. 

"RAMAZAN BAYRAMI'NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM"

Başkan Fatma Şahin mesajının sonunda başta Gaziantepli hemşerileri olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak şu ifadeleri kullandı:

  • "Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli Gaziantepli hemşerilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum."

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • İhsan 49 dakika önce Şikayet Et
    Aman ne mübarek.... Haber niteliği ne bunun ... İstanbul sözleşmesi...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR