Mardin'de acı olay: İki kardeş 1 saat arayla öldü

Mardin’in Derik ilçesinde kanser tedavisi gören İlhan (54) ve Bahattin Akti (75) isimli iki kardeş, 1 saat arayla hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2026 15:26 GÜNCELLEME 09.04.2026 15:31 ÜLKE'DE BUGÜN
Mardin'de acı olay: İki kardeş 1 saat arayla öldü
Mardin'de acı olay: İki kardeş 1 saat arayla öldü

Derik ilçesinin kırsal Düztaş Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki bir hastanede 8 yıldır tedavi gören İlhan Akti, dün saat 19.00 sıralarında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Bu olaydan yaklaşık 1 saat sonra, Mersin’deki bir hastanede akciğer kanseri tedavisi gören ağabeyi Bahattin Akti de vefat etti. 

Otopsi işlemlerinin ardından İlhan Akti’nin cenazesi sabah saatlerinde Viranşehir’de, Bahattin Akti’nin cenazesi ise Mersin’de toprağa verildi.

7 yıl sonra 'aile meclisi' kararıyla öldürüldüğü ortaya çıktı! Korkunç detaylar...7 yıl sonra "aile meclisi" kararıyla öldürüldüğü ortaya çıktı! Korkunç detaylar...

7 aylık hamile Bahar'ın cesedi gölette bulunmuştu! Cinayet planı ortaya çıktı 7 aylık hamile Bahar'ın cesedi gölette bulunmuştu! Cinayet planı ortaya çıktı

Adana'daki kanlı pusuda 'konum' detayı! 15 yaşındaki tetikçi ve iş birlikçi anlattı Adana'daki kanlı pusuda 'konum' detayı! 15 yaşındaki tetikçi ve iş birlikçi anlattı

Şanlıurfa'da esrarengiz olay! Dere suyu girdapta kayboluyor: Sırrı çözülemedi Şanlıurfa'da esrarengiz olay! Dere suyu girdapta kayboluyor: Sırrı çözülemedi

Kayseri’de 'dur' ihtarına uymayan sürücü 3 farklı cezayı duyunca şoke oldu Kayseri’de 'dur' ihtarına uymayan sürücü 3 farklı cezayı duyunca şoke oldu

İlhan Akti (54)

AYRI YERLERDE DEFNEDİLDİLER 

Ağabeylerini farklı yerlerde defnetmek zorunda kaldıklarını belirten kardeşleri Eşref Akti (53), “Bir anda iki vefat haberi almak bizleri derinden üzdü. Bahattin ağabeyim Mersin’de, İlhan ağabeyim Viranşehir’de tedavi görüyordu. Önce saat 19.00'da İlhan'ın, bir saat sonra da Bahattin'in vefat haberini aldık. Bir anda yıkıldık, ne yapacağımızı bilemedik. Kaderleri aynı güne yazılmış, birbirlerinden ayrı yerlerde defnetmek zorunda kaldık.” diye konuştu. 

Bahattin Akti (75)

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Ahmet Bıyıklı 59 dakika önce Şikayet Et
    Mekanları cennet olsun.
    Cevapla
  • Bilal 1 saat önce Şikayet Et
    Dağ gibi adamlar Allah rahmet eylesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR