Kayseri'de 'dur' ihtarına uymayan sürücüye 685 bin TL ceza! Tavrıyla polisi sınadı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüye 685 bin TL idari para cezası uygulandı. Sürücünün polis ekiplerine karşı gösterdiği tavır ise pes dedirtti.
ABONE OL
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde ekipler, T.Ö. yönetimindeki 06 EPM 741 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu.
-
Ekiplerin ihtarına uymayan T.Ö. kaçmaya başladı.
-
T.Ö. uzun süren kovalamaca sonucu Kocasinan ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi 6309. Sokak'ta kaza yapması sonucu yakayı ele verdi.
-
Ehliyetinin bulunmadığı öğrenilen T.Ö. ekipler tarafından gözaltına alınarak, polis aracına bindirildi.
TAVRI İLE POLİSİ SINADI
Ekipler tarafından alkol testi yapılmak istenen T.Ö. önce telefonunu daha sonrada kelepçesinin çözülmesi isteyerek, alkol testinin reddetti.
T.Ö.'ye "dur ihtarına uymamak", "ehliyetsiz araç kullanmak", "alkol testini reddetmek" ve Trafiğin İlgili Maddelerince toplamda 685 bin TL idari para cezası uygulandı.
17 yaşındaki zanlı balkondan girip uyurken öldürdü! Korkunç cinayette yeni gelişme
İdrar kanalından çıkan 51 taş doktor, hasta ve yakınlarını şaşırttı
Sivaslı çiftçi, 7 gün içinde itiraz edemeyince traktörüne el konuldu! Uygulamaya tepki
Dünyada 5 binde bir görülüyor! Kabusu yaşayan aile anlattı

EHLİYET BAŞVURUSUNU 5 YIL SONRA YAPABİLECEK
Otomobil ise 60 gün süreyle trafikten men edilirken, ehliyeti bulunmayan T.Ö. alkol testini reddettiği için ehliyet başvurusunu 5 yıl sonra yapabilecek.
T.Ö. hakkında "trafiğin güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan hakkında adli işlem başlatılarak, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

-
Kadir38 35 dakika önce Şikayet EtŞimdi biri çıkarda ;böyle çok ceza mı olur? derse hiç şaşırmam.Beğen Toplam 8 beğeni
-
vatandaş 39 dakika önce Şikayet Et"HATA"değil SUÇ zinciriBeğen Toplam 3 beğeni
-
Mehmet Emin 43 dakika önce Şikayet EtAz biraz karnı ağrımıştır, o cezanın başında bir de 1 olsaydı 1685 olsa belki düşünür. Zenginse o cezayla da düşünmez bile.Beğen Toplam 1 beğeni
-
ahmet 1 saat önce Şikayet Eten büyük ceza araca el koymak,aracına el koyun geçinBeğen Toplam 15 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etacımayın hakedene hakettiği şekilde tebriklerBeğen Toplam 7 beğeni
