Götüreceği yeri duyunca inanamadı! Taksicinin başına talih kuşu kondu

Ankara'da taksicilik yapan Adem Kaya, duraktan aldığı 2 yolcunun Giresun'a gitmek istemesi üzerine yaklaşık 700 kilometrelik yolculuğa çıktı. İşte inanması güç olayın tüm detayları...

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 28.07.2026 13:41 GÜNCELLEME 28.07.2026 13:51 ÜLKE'DE BUGÜN
Götüreceği yeri duyunca inanamadı! Taksicinin başına talih kuşu kondu
Götüreceği yeri duyunca inanamadı! Taksicinin başına talih kuşu kondu

Ankara'da taksicilik yapan Adem Kaya, duraktan aldığı iki yolcunun "Giresun" demesi üzerine yolcuları Ankara'daki Giresun Caddesi'ne götürdü.

Yolcuların Giresun'a gitmek istediklerini söylemesi üzerine şaşıran Kaya, yaklaşık 700 kilometrelik yolculuğa çıktı.

Yolculuğun ardından taksimetre ise 28 bin 591 lira yazdı.

Taksici Adem Kaya

GİRESUN'A GİTMEK İSTEDİKLERİNİ DUYUNCA ŞOKE OLDU 

Uzun süredir taksicilik yapmasına rağmen daha önce şehir dışına yolcu götürmediğini belirten Kaya, "Durakta beklerken bir bayan, bir bay yolcu geldi. Giresun dedi, ben de tabii dedim. Giresun deyince 2 kilometre ilerimizde Giresun Caddesi var, orası olduğunu düşündüm. Sonrasında direkt Giresun Caddesi'ne yöneldim. Giresun Caddesi'nin sonuna geldiğimde yolcuların inmediğini fark ettim. 'İnmek istediğiniz yer burası mı? Geldik' dedim. Onlar da 'Biz Giresun'a gideceğiz' dediler. Giresun'a gitmemiz gerekiyor deyince çok şaşırdım." şeklinde konuştu. 

Sergilediği davranışla, çarptığı araç sahibinin duasını aldıSergilediği davranışla, çarptığı araç sahibinin duasını aldı

Hatay'da acı olay! 3 çocuk babası iş yerinde ölü bulunduHatay'da acı olay! 3 çocuk babası iş yerinde ölü bulundu

Aldığı otomobil kabusu oldu! Bir yıllık keyif, 5 yıllık çileye dönüştüAldığı otomobil kabusu oldu! Bir yıllık keyif, 5 yıllık çileye dönüştü

Yaptıklarıyla polise imtihan oldu! Ehliyeti daimi olarak iptal edildiYaptıklarıyla polise imtihan oldu! Ehliyeti daimi olarak iptal edildi

7 yaşındaki çocuğunu kullanarak Hatice'yi öldürdüğü ortaya çıktı 7 yaşındaki çocuğunu kullanarak Hatice'yi öldürdüğü ortaya çıktı

Ankara'da başlayan taksi yolculuğu Giresun'da sona erdi.

"İLK DEFA BAŞIMA BÖYLE BİR ŞEY GELDİ"

Yolcuların talebi karşısında bir süre afallayan Kaya, "Çok uzun mesafe, 7-8 saatlik bir yol. 'Ciddi misiniz? diye sordum. Çünkü ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Onlar da evet dedi, 'Mümkünse götürür müsünüz?' dediler. Arabamın bakımları yeni olduğu için arabama güvendim, kendime güvendim. Hiç tereddüt etmeden buradan çıktım, direkt Giresun'a götürdüm." dedi.

Taksimetre 28 bin 591 lira yazdı.

"TAKSİMETRE ÜCRETİ 28 BİN 591 LİRA TUTTU"

Taksimetre ücretinin yüksek olmasından dolayı ücretin ödenmemesinden korktuğunu aktaran Kaya, "Yolda bana yemek söylediler, bana çok güzel davrandılar. Gece saat 01.00'de sağ salim Giresun'a ulaştım. Orada da beni aradılar, misafir ettiler. Çok güzel ve tuhaf bir yolculuk oldu. Hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Çünkü aldığımız mesafeler kısa süreli, 200-250 liralık veya 3-5 dakikalık yollar olduğu için çok şaşırdım. Taksimetre ücreti toplam 28 bin 591 lira tuttu. Giresun'un girişinde hem korkuyordum hem de heyecanlıydım. Çünkü paramı alabilecek miyim diye düşünüyordum. Meblağ büyük olduğu için aklıma kötü şeyler de geldi, iyi şeyler de geldi. Allah'a emanet ettim kendimi ve param ödendi." diye konuştu.

Adem Kaya

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Paşa Port 28 dakika önce Şikayet Et
    Taksisler de kaçaklık kolay….
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR