Diyarbakır'da gıda skandalı! Hepsi bozuk: Tam 7 ton ele geçirildi
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde gerçekleştirilen denetim sırasında, son kullanma tarihi geçmiş ve böceklenmiş 7 ton 100 kilogram un tespit edildi. Ürünlerin imha edilmek üzere el konulduğu kaydedildi.
Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı gıda denetim ekipleri, halk sağlığının korunması ve güvenilir gıdaya erişimin sağlanması amacıyla kent genelindeki kontrollerini sürdürüyor.
Ekipler, Şehitlik Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işletmede yaptıkları kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş ve böceklenmiş unların bulunduğunu belirledi.
Eskişehir'de misafirliğe gittiği evde öldürüldü
Burdur'da akılalmaz olay! Oğlunun cezasına koşan babaya daha büyüğü kesildi
Sultangazi'de korkunç olay! 3'üncü kattan yere çakıldı

TOPLAM 7 TON 100 KİLOGRAM BOZUK UN ELE GEÇİRİLDİ
Tüketilmesi sağlık açısından risk taşıyan toplam 7 ton 100 kilogram un, zabıta ekipleriyle birlikte tutanak altına alındı.
Mevzuata aykırı şartlarda bulundurulan ürünlere, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından imha edilmek üzere el konuldu.

İMHA EDİLDİ
Ekipler, ürünleri Çöp Aktarma İstasyonu'nda imha etti.
Büyükşehir Belediyesinin, halkın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla üretim, depolama ve satış noktalarındaki denetimlerine aralıksız devam edeceğin bildirildi.
-
Misafir 6 dakika önce Şikayet EtFirmayı da yazın bari bir daha oradan kimse alışveriş yapmasın.Beğen