Ünlü oyuncudan Mısır protestosu

Benedict Cumberbatch, fotoğrafını çekmek için dizi setine gelen paparazzilere özel bir notla poz verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2013 12:58 GÜNCELLEME 18.08.2013 13:14 Ünlülerin dünyası
Ünlü oyuncudan Mısır protestosu
Ünlü oyuncudan Mısır protestosu

Benedict Cumberbatch, Sherlock dizisinin çekimlerine Galler'de devam ediyor. İngiliz oyuncu, dizi setini çevreleyen paparazzileri protesto etmek için ilginç bir yönteme başvurdu.

ntvmsnbc'nin haberine göre Cumberbatch, fotoğrafını çekmek isteyen muhabirlere üzerinde "Gidin Mısır'da fotoğraf çekin ve dünyaya önemli bir şey gösterin" yazan kağıtla yüzünü kapatarak poz verdi.

YORUMLAR 5
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    Bizim GEZİCİ soytarılar olsa, NERESİNİ AÇACAĞINI ŞAŞIRIR.aferin,doğru bir tepki koymuş fert olarak. . LAKİN, zihnimizin gerisinde yinede DAİMA UYANIK OLALIM...İNGİLİZ politikası,en sinsi,en karmaşık ve uzun vadeli olandır.UNUTMAYALIM !!!
    Cevapla
  • muharrem tosun 11 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. vijdanındanmı bu eylemi yapmıştır yoksa medyatik olmak içinmidir bilinmez ... ama en azından yaptığı mj çok anlamlıdır . inş bu güzel davranışondan dolayı rabbim hidayete erdirir ..
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 11 yıl önce Şikayet Et
    BİRDE BİZDEKİLERE BAKIN !!. Bide bizim'kilere bakın AALAH AŞKINA Ne oldukları kimin için çalıştıkları belli değil'mi.Benedict Cumberdatch bir kahraman Bizdekilre ise ucuz TAŞORAN.dası millet halk için değil'de bazıları için TAŞORAN Kalanını siz tamamlayın arkadaşlar.
    Cevapla
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    2 yüzlü... tutarsızlara örnek olsun...
    Cevapla
  • M.ALİ KORKUT 11 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler. Allah (cc) hidayet verir inşallah sana.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR