Kemal Doğulu son sağlık durumu! İyi haber geldi (23.06.16)

16 Haziran perşembe günü itibariyle hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu'nun sağlık durumu nasıl? Kemal Doğulu ile ilgili açıklama var mı? İşte Kemal Doğulu son dakika sağlık durumu açıklamaları

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2016 08:10 GÜNCELLEME 23.06.2016 08:20 Ünlülerin dünyası
Kemal Doğulu son sağlık durumu! İyi haber geldi (23.06.16)
Kemal Doğulu son sağlık durumu! İyi haber geldi (23.06.16)

Merdivenlerden düşen Kemal Doğulu, ambulansla Taksim'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Peki Kemal Doğulu'nun durumu nasıl? Kemal Doğulu sağlık durumu ve tüm detayları haberimizde...

KADİR DOĞULU AÇIKLAMA YAPTI

Kadir Doğulu, Instagram hesabından aile fotoğrafını paylaşıp altına da "Güzel haberlerim var!! Kemal'in durumu iyi yönde değişti.. Allaha şükürler olsun. Dua etmeye devam edin lütfen. Hızla iyileşmesi için...." notunu düştü.

kadir-doğulu-açıklama-kemal-doğulu-56465

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: OMURİLİĞİ HASAR GÖRMÜŞ OLABİLİR

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Armağan Çağlayan ise "Omuriliği hasar görmüş olabilirmiş. Düştüğünde bulunana kadar çok kan kaybetmiş." diye yazdı.

kemal-doğulu-öldü-mü-465645

1.5 SAAT SONRA BULUNDU

Haberi alan Doğulu’nun yakın dostları Çağla Şikel, Hande Yener, Hakan Akkaya ve Öykü Serter hastaneye koştu.

DAHA ÖNCE DE BİLEĞİNİ KIRMIŞTI

Kemal Doğulu yakın zamanda da bileğini kırmış ve uzun süre evden çıkamamıştı. İşte Benim Stilim'den ayrıldıktan sonra talihsizlikler yakasını bırakmamıştı. 

kemal-doğulu-kimdir-64565

Kemal Doğulu kimdir

14 Ekim 1979 Mersin

Uzun süre sanatçıların stylingini, imaj makerlığını, makjözlüğünü, kuaförlüğünü, fotorafçılığını ve modelistliğini yaptı. 2006 senesinde tanıştığı Hande Yener’in Hande Maxi adlı elektronic soundlı maxi single’ında sanatçının fotorafçılığını, imaj markerlığını ve stylingini yaptı.

Hande Maxi’den itibaren Hande Yener ile çok samimi olan Kemal Doğulu, sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, imaj markerlığını, stylingini, fotorafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi. Şarkıcılığa başlaması ise bir gün Hande Yener, konserine kendi vokalisti gelmeyince Kemal Doğulu da çok cesurca “Ben bu konserde vokalistliğini yaparım. Zaten kulağım da çok iyi. Gör, bak; konserden sonra sen bile çok şaşıracaksın.” diyerek müzik yolculuğuna başladı. Hande Yener ve Erol Temizel Kemal Doğulu’yu çok beğenip proje yapmaya karar verdiler. Bunun sonuncunda da Kemal Doğulu 2008 Yılının Ocak Ayında “1 Yerde” adını verdiği verdiği elektronic soundlu maxi single çıkardı. Maxi single’ın ilk klibi olarak maxi single ile aynı ismi taşıyan “1 Yerde” adlı şarkıya çekildi ve yayına girmesinden kısa süre sonra bütün müzik kanalarında yayınlanmaya başladı. Şubatın başlarında MTV Türkiye’de yayınlandı 

Martın başında ise MTV’nin bütün dünyada yayınlanan kanalında yayınlandı ve kısa süre sonra World Chart Exskpress (World Top 10) listesinde de 1 numaraya kadar yükseldi, 4 hafta üst üste 1 numarada yer aldı. Maxi single’ın 2.klibi ise “Nedense, Nedense?” adlı şarkıya çekildi. Klip Temmuz sonunda çekildi ve 3 Ağustos 2008 Pazar günü de ilk kez Kral Tv’de yayınlandı. 4 Mart 2009 Çarşamba günü 2.Projesini Albüm olarak piyasaya sürecek. Bu 2.Albümünde ise Kemel Doğulu çok faklı soundlar deneyerek yurt dışına açılmayı planlıyor.

Maxi Single’ın Şarkı Listesi

1. 1 Yerde (Orijinael Version) 04.24
2. Nedense, Nedense? (T-ekspess Mix) 05.31
3. 1 Yerde (Erol Temizel Mix) 04.48
4. Nedense, Nedense? (Orijinael Version) 05.03

KAZANIN SEBEBİ DELİRYUM VEYA İLAÇLAR MI?

Uzman Psikolog Özge Genlik‘a ‘deliryum’un ne ve düşme gibi kazaları tetikler mi diye sorduk:

“Deliryum; kişinin ruhsal duygulanımlarındaki sürekli ve ani değişimlerdir. Alkol ve madde bağımlılığı deliryumun en temel sebepleri arasında yer almaktadır. Ayrıca ciddi boyuttaki uyku ve sindirim sistemindeki düzensizlikler, böbrek ve kalp yetmezliği, kanser gibi ciddi fizyolojik rahatsızlıklar da deliryuma sebebiyet verebilmektedir.
Çok hızlı sadece iş odaklı ve kazanmaya motive olmuş yaşam tarzını benimsemiş kişilerde sıklıkla görülmektedir. Kişi sadece iş odaklı bir yaşam tarzı sürdüğü ve fiziksel olarak sağlıksız yaşam alışkanlıkları edindiği için fizyolojik boyutta beden temel ihtiyaçlarını gideremediğinden ruhsal boyutta bir kaybolmuşluk hissiyatı oluşur.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

Kemal Doğulu’nun uzun zamandır psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi. İddialara göre “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Doğulu, programdan ayrıldıktan sonra depresyona girdi. Programın bitmesiyle işleri de bozulan Doğulu, 800 bin lira yatırım yaptığı Nişantaşı’ndaki kendi adını taşıyan güzellik salonunu kapatmak zorunda kaldı. İşyerini de kapatmasının ardından Doğulu, yaklaşık bir ay Balıklı Rum Hastanesi’nde psikolojik tedavi gördü. Tedavi süresince 20 kilo alan stilistin akrabası olan Nedim Doğulu’nun kuaföründe kişisel randevulu saç yaparak geçimini sağladığı öne sürüldü. Kemal Doğulu’nun son zamanlarda başta kardeşi Kadir Doğulu olmak üzere yakın dostlarıyla da arasının bozuk olduğu da iddia edildi. 

Kemal Doğulu hakkında bomba iddia! Kaza mı yoksa intiharmı?

Önceki gece evinde kanlar içinde bulunan Kemal Doğulu, hastaneye kaldırıldı. Borç batağında olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü konuşulan Doğulu’nun intihara teşebbüs etmiş olabileceği öne sürülüyor. (İnternethaber)

nur-yerlitaş-açıklama-65465

NUR YERLİTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Kemal Doğulu'ya ne oldu “İşte Benim Stilim” yarışmasında Kemal Doğulu ile birlikte jüri koltuğunda oturan Nur Yerlitaş, “Onu bu hale sokanlar utansın” diye konuştu.

Çağla Şikel'den Kemal Doğulu açıklaması!

Türkiye'nin en güzel mankenlerinden Çağla Şikel, arkadaşlarıyla Karaköy’de yemekteydi. Çıkışta kaza geçiren arkadaşı Kemal Doğulu’yla ilgili açıklama yapan Şıkel, “Kemal’in durumu iyi, pazar günü yoğun bakımdan çıkacak” dedi.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • kimse kim 7 yıl önce Şikayet Et
    Aman bu ney yaw
    Cevapla
  • Fatma 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuzkemalim geçmış olsun acil şifalar diliyor dualarım seninle iyi olursun inşallah AMİN seni çok seviyorum
    Cevapla
  • avukatmeryem 7 yıl önce Şikayet Et
    ama yakisiklilar simdi haa, allah icin
    Cevapla
  • zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuzkemalim+ck+gecms+olsun+acil+sifalar+dilerm+dualarm+seninle+ck+uzuldm
    Cevapla
  • Vatan dsş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sulli kardeş, kim bu derken ironi yapmıştım, demek istedim ki halkın %95 ini ilgilendirmeyen bir şahıs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR