Aslı Enver ile Fahriye Evcen sette birbirlerine girdiler!

'Kardeşim Benim'de ağabey-kardeşi oynayan Murat Boz ile Burak Özçivit'in neden küs olduğu belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2016 10:05 GÜNCELLEME 11.10.2016 10:26 Ünlülerin dünyası
Aslı Enver ile Fahriye Evcen sette birbirlerine girdiler!
Aslı Enver ile Fahriye Evcen sette birbirlerine girdiler!

Rol aldıkları 'Kardeşim Benim' filminde 'ağabey ile kardeşi' canlandıran Murat Boz ile Burak Özçivit'in arasının neden bozulduğu belli oldu.

Fahriye Evcen'le Aslı Enver'in reklam yüzü oldukları kozmetik firmasının setinde başlayan kavgaları,dargınlığın fitilini ateşledi. Evcen, geçtiğimiz yıl firmanın yüzü olmak için yaklaşık 1 buçuk milyon liraya imza atmıştı.

'BEN ONDAN DAHA ÜNLÜYÜM' 

Güzel oyuncu, Enver'in de aynı firmadan gelen 1 milyon liralık reklam teklifine 'evet' demesinin ardından çok bozuldu. Kaprisleriyle sık sık haber olan Fahriye Evcen, Aslı Enver'in de sette olduğu zamanlarda "Ben ondan daha ünlüyüm" diyerek güzel oyuncuya sık sık taş attı. 

burak-özçivit-murat-boz

ENVER'İN SABRI TAŞTI

Evcen'in bu tavırlarına ılımlı yaklaşan Aslı Enver'in sabrı sonunda taştı. Fotoğraf çekimleri sırasında sette karşılaşan ikili, iddiaya göre birbirine girdi.

SOSYAL MEDYADA TAKİPTEN VAZGEÇTİ

Enver'in yüzünü dahi görmek istemeyen Evcen, oyuncuyu sosyal medyadan da takip etmeyi bıraktı. Fahriye Evcen'in Aslı Enver'le kapışması Burak Özçivit ile Murat Boz huzurunu bozdu. 'Kardeşim Benim' filminin setinde yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver; Evcen ile Enver kavgasından sonra görüşmemeye başladı.

Hatta 'Kardeşim Benim 2'yi aynı kadroyla çekmek isteyen Özçivit'in kara kara düşünmeye başladığı da konuşulanlar arasında… 'Kardeşim Benim' filminin hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlenen Özçivit'in devam filmi için Boz ile Enver'i ikna edip edemeyeceği ise herkesin merak konusu.

KAYNAK : Takvim

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR