Barbaros Şansal gözaltına alındı! İşte o anlar...

Yılbaşı akşamı sosyal medya hesapları üzerinden Türk halkına yapmış olduğu hakaretlerle gündeme gelen Barbaros Şansal Türkiye'ye getirildi ve gözaltına alındı

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2017 09:13 GÜNCELLEME 03.01.2017 09:51 Ünlülerin dünyası
Barbaros Şansal gözaltına alındı! İşte o anlar...
Barbaros Şansal gözaltına alındı! İşte o anlar...

03 Ocak salı günü itibariyle gözaltına alınan Barbaros Şansal hakkında soruşturma başlatılacak. Yılbaşı akşamı sosyal medya üzerinden Türkiye ve Türk halkına yaptığı hakaretlerle gündeme gelinen ardından KKTC'den sınır dışı edilen Barbaros Şansal ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

HAVAALANINDA GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan Şansal, çok sayıda polis eşliğinde getirildiği Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şansal, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Kuzey Kıbrıs’a ayak basar basmaz, Türkiye’ye ağır hakaret içeren sözlerini sosyal medyadan yayımlayan Şansal’ın son sözü “B....da boğul Türkiye” oldu. Ortaköy Reina’da gerçekleşen terör saldırısında çok sayıda insanın hayatını kaybetmesi sonrasında Barbaros Şansal tarafından yüklenen video dikkat çekti. Son aylarda sıklıkla Kuzey Kıbrıs’a ziyaretler gerçekleştiren modacı Barbaros Şansal daha önce Ercan Havaalanı’nda uyuşturucu ile yakalanmış, gözaltına alınarak hakkında işlem yapılmıştı. Toplumun duyarlı kesimlerinden tepki alan modacı Barbaros Şansal’ın hakkında KKTC’de hukuki işlem yapılabilmesi için “Bilişim Yasası’na” ihtiyaç olduğu öğrenildi. 

barbaros-şansal-dayat-546

Polisler tarafından uçak altından alınan Şansal, burada kendisine tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından darbedilmek istendi. Bu kişilere engel olabilmek için yoğun çaba harcayan polisler, Şansal'ı, polis aracına bindirerek havalimanından ayrıldı.

Şansal'a yolculuk sırasında uçaktaki vatandaşların da tepki gösterdiği öğrenildi.

KENDİNCE ALGI OLUŞTURMA GAYRETİ

Ülkesine küfreden ve KKTC'den sınırdışı edilen Barbaros Şansal'ın, Türkiye'ye getirilirken giydiği kıyafet dikkat çekti.

Şansal, Atatürk baskılı tişört giyerek, kendince algı oluşturmaya çalıştı.

YORUMLAR 1
  • memo 7 yıl önce Şikayet Et
    muebbet.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR