Erdal Beşikçioğlu kimdir? Aslen nerelidir kaç yaşındadır?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisinde rol alan Erdal Beşikçioğlu kimdir? Anayasa değişikliği için yapılacak referandum ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Erdal Beşikçioğlu aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2017 14:35 GÜNCELLEME 01.02.2017 14:35 Ünlülerin dünyası
Erdal Beşikçioğlu kimdir? Aslen nerelidir kaç yaşındadır?
Erdal Beşikçioğlu kimdir? Aslen nerelidir kaç yaşındadır?

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

5 Ocak 1970 senesinde dünyaya gelen Erdal Beşikçioğlu doğma büyüme Ankaralıdır. Türk tiyatro sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olan Beşikçioğlu, orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamlamıştır.

İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisinde rol alan alan Erdal Beşikçioğlu anayasa değişikliği için yapılacak referandum ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmiştir.

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu da Instagram hesabında "Hayır" yazılı bir fotoğrafla şu mesajı paylaşarak

"Dünyanın en güzel rejimi Cumhuriyet varken başka bir rejim düşünülemez. Artık son söz halkın yani bizimdir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için karar bizim. Bu iş parti meselesi değil. İyi düşün Türkiye." dedi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR