Aleyna Tilki'ye bir ceza daha!

Sınav kağıdını sosyal medya üzerinden paylaşayan 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'ye okul yönetiminde bir ceza daha

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2017 09:30 GÜNCELLEME 06.02.2017 09:30 Ünlülerin dünyası
Aleyna Tilki'ye bir ceza daha!
Aleyna Tilki'ye bir ceza daha!

100 puan aldığı fizik sınavı kağıdını sosyal medyadan paylaşan Aleyna Tilki, öğretmenler kurulu tarafından bütün derslerden tekrar sınava girmesi kararı almıştı.

Karara uyup tüm derslerden yeniden sınava giren genç şarkıcı, daha düşük notlar gelince sınıf öğretmeniyle kavga etti. Bu nedenle bir kez daha disipline verilen Tilki'nin okulla ilişiğinin kesilme ihtimali yüksek.

KAYNAK : Hürriyet
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Zeyn ve alya 6 yıl önce Şikayet Et
    Aleyna tilkinin sevgili varmi .?
    Cevapla
  • Ela 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendilerini ayrıcalıklı zannediyorlar anlaşılan. Tilki senin de ülkenin diğer vatandaşlarından hiçbir farkın yok. Kendini dev aynasında görme. Kızım in oradan aşağıya düşersen kafan gözün kırılır.
    Cevapla
  • Ali DİNÇ 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok gereksiz bir haber olduğunu gençlik zamanında bir insanın sanki teröristmiş gibi bu kadar yafdalanmasını hiç hoş bulmuyorum. Ayrıca fizik sınavında soruları çalmamış cevaplandıktan sonra paylaşmış yeniden girme nedir ceza ver uyar ama birde bütün sınavlara yeniden girmek ne arkadaşım şakamı bu okul eğitimle alakaları olmadıklarını tescillemişler sadece reklam olsun diye butarz hareketler hoş değil ben veli olsam bu okulla zaten çalışmam.
    Cevapla
  • unsuy 7 yıl önce Şikayet Et
    sanatcidir...her sey den muaf ama her seyi herkesden iyi bilir bunlar.....modern aydin adayi...varacagi nokta ulkesini kotuleme.....bir yere getirilmenin bedelini odedirler bunada...
    Cevapla
  • ünsüz 7 yıl önce Şikayet Et
    Şöhret tatlı bir zehirdir.Allah bu kızımızı da bu bataktan kurtarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR