Youtube, Çağatay Akman'ın 240 milyonluk şarkısını sildi!

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı ile çok kısa sürede popüler olan genç şarkıcı Çağatay Akman'ın şarkısı Youtube tarafından siteden kaldırıldı

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2017 10:06 GÜNCELLEME 06.06.2017 10:06 Ünlülerin dünyası
Youtube, Çağatay Akman'ın 240 milyonluk şarkısını sildi!
Youtube, Çağatay Akman'ın 240 milyonluk şarkısını sildi!

Çok kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından dinlenen "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı Youtube'den kaldırıldı. Peki Çağatay Akman'ın şarkısı neden kaldırıldı? İşte cevabı

240 MİLYONLUK ŞARKI YAYINDAN KALDIRILDI

Youtube’da 240 milyon tıklanan “Gece Gölgenin Rahatına Bak” adlı şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran Çağatay Akman'ın klibi Youtube'dan telif gerekçesiyle kaldırıldı. Şarkının orjinalinin Anna RF adlı grubun Jump adlı şarkısı olduğu belirtildi. Akman Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Anna RF ile ilgili bir şeyin olmadığı belirtirken klibinin tekrar yayına gireceğini söyledi. 

çağatay-akman-gece-gölgenin-rahatına-bak

Çağatay Akman'dan konuyla ilgili bir açıklama daha geldi

31.05.2017 Tarihinde 2645 Records Youtube Kanalında yayınlanan Çağatay Akman tarafından seslendirilen 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile ilgili, şarkının çalıntı olduğuna dair haberler basında yer alması sonucunda, bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir. 

'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısında kullanılan nağme, 1994 yılında Mehmet Ali Sezer tarafından yapılan 'Herşeyim Oldun' şarkısına aittir. 

Anna RF Grubu, 2011 Yılında Mehmet Ali Sezer'e ait olan bu melodiyi, 'Jump' adlı şarkısında Mehmet Ali Sezer'den izin almadan kullanmıştır. 

Şirketimiz, Mehmet Ali Sezer'den şarkının telif haklarını ödeyerek kullanım izni almıştır. Kısaca, şarkının Anna RF Grubuna ait olduğu tümüyle asılsızdır. Şarkının melodi kısmının telifi Mehmet Ali Sezer'e aittir ve Kültür Bakanlığı kayıtlarında, 1994 yılında tescil edilmiştir. 

Çağatay Akman Kimdir? Çağatay Akman Nereli? Kaç Yaşında?

1998 yılında dünyaya gelen Çağatay Akman Youtube sitesine kendisine ait beste ve sözü ile yüklediği parça Gece Gölgenin Rahatına Bak ile büyük bir hite ulaşmış 1 günde 300. binden fazla izleyici kitlesine ulaşmıştır. Gece Gölgenin Rahatına Bak videosu son duruma göre 200 Milyon’un üzerinde izlenmiştir. Son dönemlerde medyanını büyük ilgisini çeken Çağatay Akman en son İşte Benim Stilim ve Atv ekranlarında yayınlanan Melih Altınok’un Son Durak haber kuşağı programına katılmıştır. Yaptığı beste ve müziklerle ileride büyük başarılara imza atacağının şimdiden sinyalini veren ve rap müzik ile daha çok ilgili olduğunu belirten genç şarkıcı Çağatay Akman aslen Çankırı’lıdır ve Çankırı doğumludur.

İşte Telif Atan Grubun Şarkısı

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • marinette 6 yıl önce Şikayet Et
    Hih
    Cevapla
  • marinette 6 yıl önce Şikayet Et
    Ama o grupta muzigi izinsiz kullanmis.yani sonuc cagatay akman calmamis bence.cunku zaten calinti.calintinin neyini calsin adam.ama ginede cok guzel.
    Cevapla
  • Belkiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden silindi
    Cevapla
  • damla 6 yıl önce Şikayet Et
    kötü
    Cevapla
  • yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    fakirin paradan haberi yok ama senin teliften haberin var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR