İsimsizler dizisi oyuncusu Uğur Güneş'ten muhabire akıl almaz saldırı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler dizisinde rol alan Uğur Güneş önceki akşam alkolün etkisiyle, Takvim muhabiri Doğan Savaş'a saldırıp tehditler savurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2017 10:29 GÜNCELLEME 21.10.2017 10:30 Ünlülerin dünyası
İsimsizler dizisi oyuncusu Uğur Güneş'ten muhabire akıl almaz saldırı!
İsimsizler dizisi oyuncusu Uğur Güneş'ten muhabire akıl almaz saldırı!

İsimsizler dizisinde oynayan Uğur Güneş şöhret bunalımına erken girdi!  Alkollü çıktığı mekandan fotoğraflarını çeken muhabire saldıran Güneş öfke saçtı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Sözde oyuncu, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir mekandan çıkarken iki kadınla görüntülendi. Alkolü bir hayli fazla kaçıran Güneş, flaşların patlaması ile bir anda şoke oldu. Ayakta durmakta dahi güçlük çeken Uğur Güneş, bir anda Takvim muhabiri Doğan Savaş'a öfke saçtı.

uğur-güneş

ELİNİ BELİNE ATTI

Alkollü Güneş, muhabir Doğan Savaş'a "Sen kimsin ulan, benim fotoğraflarımı çekemezsin" diyerek hakaret etti. Savaş'ın yakasına yapışarak fotoğrafları silmesi için tehditler savuran sözde oyuncudan sonra bu kez devreye mekanın güvenlikleri girdi. Bir güvenliğin elini belindeki silaha atması üzerine ise araya başkaları girdi ve olay sakinleştirildi.

KAYNAK : Takvim
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • eda aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence uğur güneş böyle şeyler yapacak bir karaktere sahip insan değil bu adamı bozan birileri de var arada yayınlanmayan görüntülerde Atilla kılıça rastladım o kim derseniz dirilişte tuğtekinin alpiydi.ondan beri kankiler onun olduğu videolarda ya da resimlerde arka planda hep Bi gece kulübü ya da bar var.Bana dostunu söyle sana kendini söyleyim mevzusu bu.Lütfen sadece görünen şeylere göre Bi yargıda bulunmayalım.
    Cevapla
  • kara inci 6 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyorduk acaba cami cemaatiyle beraber görüntülenmesinimi inşaallah oda olur
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmayın beyler bayanlar. Sizin istemediğiniz şekilde fotoğrafınızı çekseler hoşunuza gider mi tepki göstermesi gayet normal size ne oluyor hemen karalamayın şahsı pek tanımam diziyi izlemiyorum da fakat özel hayata saygı olması gerekiyor arkadaşlarıyla alkol de alır camiiiye de gider kimi ilgilendirir bu durum insanların özel hayatına burnunuzu sokmayın
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizler olmasak bu adamlar bi hiç! bu ve bunun gibiler örnek olmalılar , bunlar ya alkolle , ya zina ile , yada eroin esrar ile gündeme gliyorlar . Ne zaman güzel bir haberle karşımıza çıkıyorlar? Bunların avukatlığını yapmak sana düşmedi.
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    para şöhret içki şımarıklık sonun başlangıcı olmus
    Cevapla
  • metin 4 yıl önce Şikayet Et
    bence uhur abimi çok severim öyle bir adamdehil o kim uhur abimi kızdırdıysa allah onon belasını versin
    Cevapla
  • hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç yakışmamış bir tavranış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR