Emine Erdoğan'a hakaret eden Selin Şekerci özür diledi! - Selin Şekerci kimdir?

Geçtiğimiz sene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakaret eden dizi ve film oyuncusu Selin Şekerci özür diledi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2017 09:04 GÜNCELLEME 07.11.2017 09:04 Ünlülerin dünyası
Emine Erdoğan'a hakaret eden Selin Şekerci özür diledi! - Selin Şekerci kimdir?
Emine Erdoğan'a hakaret eden Selin Şekerci özür diledi! - Selin Şekerci kimdir?

Selin Şekerci, 2016 senesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında söylediklerinden ötürü özür mesajı yayımladı.

Şekerci, Twitter'daki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Birkaç yıl önce yaptığım bir sosyal mecra paylaşımı ile ilgili Sayın Emine Erdoğan Hanım'a kendimi ifade etme şansı buldum, kendisinden özür diledim. Özrümü kabul ettiği ve beni anlayışla karşıladığı için yine bu mecradan kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek isterim" ifadelerini kullandı.

selin-şekerci-özür

Selin Şekerci Kimdir? Selin Şekerci Nereli? Kaç Yaşında?

Kaçak Gelinler dizisinin sevilen oyuncularından Selin Şekerci yani dizideki karakter ile Şebnem Gürsoy İzmir Devlet Tiyatrosu oyunlarında yer almıştır. 1 Haziran 1988 yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelen Selin Şekerci’nin babası Arap annesi ise azeri asıllıdır. 

YORUMLAR 2
  • Ceyda 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya söylediğinin arkasında dur yada korkup sinme. Zamanında Fenerbahçeyede sataşıp özür dilemişti yap yap özür dile tepkiler olmasa özürde dilemez....
    Cevapla
  • Hazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceydacım bence sen buna karışma sonuçta özür dilemişmi dilemiş hatasını kabul etmişmi etmiş hata emine Erdoğan dan özrünü kabul etiği içinde teşekkür etmiş biraz geç oldu yorumum ama ben bu mesajı o gün fark etseydim o günde sana bunları derdim olay bitmiş gitmiş bence buna şükür edelim nedersin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR