Şarkıcı Edis hastanelik oldu! Son sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı Edis hastaneye kaldırıldı. Hafta sonu Palandöken’de konser veren Edis, dönüşte rahatsızlandı. Peki Edis'in son sağlık durumu nasıl?

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2017 09:52 GÜNCELLEME 20.12.2017 09:52 Ünlülerin dünyası
Şarkıcı Edis hastanelik oldu! Son sağlık durumu nasıl?
Şarkıcı Edis hastanelik oldu! Son sağlık durumu nasıl?

Son dönemin çıkış yapan şarkıcılarından biri olan Edis Hafta sonu Palandöken’de konser dönüşü hastaneye kaldırıldı. Hayranlarını korkutan Edis'in sağlık durumu büyük merak konusu oldu. İşte ünlü şarkıcı Edis'in hastalığı ve tüm detayları...

EDİS'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kış sezonunu Erzurum’da karşılayan Edis, Palandöken’in ayazına dayanamadı. Soğuk algınlığına aldırmadan konsere çıkan, konser sırasında seyirciye “Sesine güvenen arkadaşları sahneye bekliyorum, çok hastayım, bana yardım edin” diye seslenen Edis’in sağlık durumu İstanbul’a dönüşte daha da ağırlaştı. Şiddetli öksürük, ateş ve halsizlik şikayetiyle doktora giden Edis’e zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Şuan için sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edis Görgülü Kimdir? Edis Görgülü Nereli? Kaç Yaşında?

28 Kasım 1990 doğumlu Edis Görgülü Londra’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda Türkiye’ye dönüş yapmış ve İzmir’de yetişmiştir. Ailesinin aslen İzmir’li olması sebebi ile dönüşlerinde İzmir’e yerleşmişlerdir.

4 yaşlarında iken piyano çalmaya başlayan Edis Görgülü bir çok tiyatro oyununda yer almış aynı zamanda İzmir Kent Orkestrası’nda solist’lik yapmıştır.

Edis Görgülü oyunculuk deneyimini ilk olarak Fox Tv’de yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde Barış karakteri ile gerçekleştirmiştir.

1 Aralık 2014 senesinde ise söz ve müziği kendisine ait Benim Ol şarkısı ile müzik piyasasına adım atmıştır.

En son 2015 senesinde Durma Dans Et isimli yarışmada jüri olarak görev almıştır. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur.

Bugüne kadar Fly Me Away, Poslednji Kofer ve Olmamış mı? Ep albümleri ile müzik severlerin karşısına çıkmış son dönemlerde seslendirdiği Benim Ol, Dudak ve Çok Çok isimli şarkılar ile büyük beğeni kazanmıştır.

Freddie Mercury ve Michael Jackson’ı kendisine örnek aldığını belirtmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR