Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile evlendi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile dünya evine girdi. Beyoğlu Pera Palas Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda ünlü isim katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2012 00:22 GÜNCELLEME 11.03.2012 00:22 Ünlülerin dünyası
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile evlendi
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile evlendi

Beyoğlu Pera Palas Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen düğün törenine Şener Şen, Yavuz Turgul, Demet Evgar, Demet Akbağ, Mazhar Alanson ve Biricik Suden, Özkan Uğur, Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Erdoğan, Sezen Aksu, Türker İnanoğlu, Meltem Cumbul, Şebnem Ferah, Zafer Algöz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Özge Ulusoy ve Hakan Yıldırım gibi ses, sinema ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Davetlileri, törenin gerçekleştirildiği salonun kapısında Cem Yılmaz'ın annesi Sebahat Yılmaz ve babası Arif Yılmaz karşıladı.

Düğün töreni öncesinde otel önünde park halindeki araçların trafik ekiplerince çekildiği görüldü. Trafik polisleri, otel önündeki trafik akışını sağlarken, asayiş ekipleri de herhangi bir olaya karşı hazır bulundu.

Otelin karşısındaki sokakta da özel bir hastaneye ait ambulansın beklediği görüldü.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Zülkarneyn 12 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda Komiklikler.... bir arkadaş "yaşlı komedyen"demiş Cem Yılmaz'a. 1973 doğumludur kendisi. E bayan da 1978 doğumlu. Bunun neresi garip anlamadım. Yazan arkadaş kendisine göre yazdı diyelim ki, hanım efendiye de aynı şeyi söylemesi gerekirdi ( o da 34 yaşında yani). netse. Allah mesut etsin CMYLMZ...
    Cevapla
  • osmanmert 12 yıl önce Şikayet Et
    örnekmiş gibi neden ön planda bu haber. yeni evlendi karısı 4 aylık hamile
    Cevapla
  • ozgurotto_61 12 yıl önce Şikayet Et
    .. Allah mesut etsin.
    Cevapla
  • Majestelerim 12 yıl önce Şikayet Et
    komedyene yakışır bir evlilik.. tam traji-komik oldu. dört aylık hamile ve genç bir kadın bir tarafta, yaşlı fakat çok kazanan bir komedyen öbür başta neresinden bakarsan bak DEJENERE OLMUŞUZ. yine de allah mes'ut etsin inşaallah uzun süreli evlilik olur.
    Cevapla
  • deneme 12 yıl önce Şikayet Et
    yazık. haber7 ye yakışmıyor böyle haber. sizi kınıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR