Kılıçdaroğlu'na kızan Kırca herkesi şoke etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kızan ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca, yaptığı konuşmayla salonda bulunan herkesi şoke etti. Salonu terkedenler bile oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2012 16:05 GÜNCELLEME 24.12.2012 17:54 Ünlülerin dünyası
Kılıçdaroğlu'na kızan Kırca herkesi şoke etti
Kılıçdaroğlu'na kızan Kırca herkesi şoke etti

Tarık Akan, Edip Akbayram, Ataol Behramoğlu gibi bir çok sanatçıdan oluşan "Sanatçılar Girişimi" "Reddediyoruz/Ferman Padişahın Ülke Bizimdir" sloganıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde Büyük Buluşma isimli bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ile Tarık Akan, Levent Kırca, Bedri Baykam, Aytaç Arman,Edip Akbayram, Ataol Behramoğlu, Gülriz Sururi'nin de aralarında bulunduğu bir çok sanatçı ve vatandaş katıldı.

LEVENT KIRCA ŞOKE ETTİ

Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma sırasının "İşi olduğu" gerekçesiyle öne çekilmesine sinirlenen Levent Kırca, yaklaşık beş bin kişinin katıldığı gecede, "Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu dü......." dedi.   Kırca'nın sözlerinin ardından tepki gösteren bazı izleyiciler salonu boşalttı.

YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • hicret merve sefer 11 yıl önce Şikayet Et
    sadece üzülüyorum. insan bu kadar saçmalayabilir mi,ne dediğinin farkında bile deil..atatürkçü olmak kendi deyimyle karı bilmem ne yapmak mı terbiyesizliğin bu kadarı..ama iyi oluyor zamanında nasıl insanlara prim yaptırmışız onu gördük..atatürk ü rahat bırakmıolar mezarında adam görse bu ayyaşın halini kendi üzerinden siyaset (!) yapmaya çalışıp millete, kadınlara neler söylediğini kemikleri sızlar eminim..
    Cevapla
  • samet pelen 11 yıl önce Şikayet Et
    fosil:). sonunu iyi bağladı ama ne mutlu türküm diyene??!!!
    Cevapla
  • nazim manav 11 yıl önce Şikayet Et
    demek bu adam senelerce iki tarafa oynamis.. eskiden,eski hukumetlerin yanlislarini,komediyle karisik insanlara yansitan biri olarak tanirdik,adam meger cift tarafli calisiyormus,millete iyi gorunup,milletin kuyusunu kaziyormus.
    Cevapla
  • Ahmet TERZi 11 yıl önce Şikayet Et
    aslında yoruma değmez ama iki kelime. yorum yapmaya değmez ama bilinmesi gerekirki.! sizin gibiler gaza basınca ibre % 50 üzerine çıkıyor. haydi hayırlısı gaza devam.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 11 yıl önce Şikayet Et
    kadınları cinsel obje gören levent kırca.... medeni ,aydın ve sanatçı olamayacağı bir tarafa...ilerici,solcu,statükocu,kemalist,atatürkçü vs.de olamaz..kadınlara bakış açısı,hanzo bakış açısı..başka bişey değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR