Çatıdan düşen 2 kardeş hayatını kaybetti
Van'ın İpekyolu ilçesinde bozulan uydu çanağını onarmak için 4 katlı binanın çatısına çıkan ve dengelerini kaybederek düşen Yıldız ile Cumali Tekin kardeşler hayatını kaybetti. Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2021 07:41
GÜNCELLEME 14.01.2021 08:23
ÜLKE'DE BUGÜN
Olay Van'ın İpekyolu İlçesi Kevenli Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarında meydana geldi. Yıldız Tekin (24) ile Cumali Tekin (21) kardeşler iddiaya göre uydu çanaklarını onarmak içn bulundukları 4 katlı binanın çatısına çıktı.
Uydu çanağını onardıkları sırada buzlanmanın meydana geldiği çatından iki kardeş dengesini kaybederek düştü.
Binadan düşen Tekin kardeşler olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 2 kardeş kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YORUMLAR 7
TÜMÜ
-
Sevda 4 yıl önce Şikayet EtMekanları cennet olsun inşallahBeğen
-
Bedrettin 4 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin Allah ailelerine sabırlar versin inşallahBeğen
-
selami 4 yıl önce Şikayet Etallah rahmet eylesinBeğen Toplam 4 beğeni
-
osman76 4 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin kederli ailesine sabır ıhsan eylesin.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Said 4 yıl önce Şikayet EtRahman rahmet eylesin kederli ailelerine sabırlar versin Rabbim kimsenin başına vermesin böylesini çok büyük bir acı...Beğen Toplam 7 beğeni