Köpeğe çarpmamak için yaptığı manevranın bedeli ağır oldu!

Van'da aniden önüne çıkan başıboş köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü zincirleme kazaya neden oldu. Kazada, 2'si ağır 8 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 13:29 GÜNCELLEME 19.10.2024 14:44 ÜLKE'DE BUGÜN
Köpeğe çarpmamak için yaptığı manevranın bedeli ağır oldu!
Köpeğe çarpmamak için yaptığı manevranın bedeli ağır oldu!

Kaza, akşam saatlerinde Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan geçitin yakınlarında meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre, ismi öğrenilmeyen 35 YY 200 plakalı Volkswagen Amarok marka kamyonet sürücüsü Hakkari istikametine seyir halindeyken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. 

Sürücü, yaptığı manevraya rağmen köpeğe çarparak karşı şeride geçti. 

8 KİŞİ YARALANDI, KÖPEK TELEF OLDU

Karşıdan gelen 65 ABV 272 plakalı Volkswagen marka hafif ticari kamyonet ile 36 AAE 274 plakalı Ford Transit marka minibüs, kamyonete çarparak zincirleme kaza meydana geldi. 

Kazada 2'i ağır 8 kişi yaralandı, köpek ise telef oldu.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbarın ardından bölgeye; ambulans, polis, jandarma ve Tekstilkent İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

Kolluk kuvvetleri başak bir kaza yaşanmaması için yolda güvenlik önemleri alırken, yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi. 

Araçların kaldırılmasıyla ulaşım normal seyrine döndü. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Dasq 7 saat önce Şikayet Et
    Sokak köpekleri toplanmadikca daha cok doguracak köpekden gecilemez hale gelecek daha cok zincirleme kaza olur insanlar ölür yaralanir sokak daki güvenlikten devlet sorumlu zarara araclara yaralilara tazminat ödemeli avrupada bu güne kadar geyikten baska hic bir hayvan kazaya neden olmadi cünkü basi bos kedi köpek sokakta yok
    Cevapla
  • Tepki 7 saat önce Şikayet Et
    Vay sizin kendinize, köpeğinize... Yiyip içip kuduruyorsunuz ulan..!
    Cevapla
  • memo 8 saat önce Şikayet Et
    hakim bey köpek sağa kaçıyordu, ona vurmamak için direksiyonu sağa kırdım. sonuç da köpk de karşı dakilerde telef.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR