Fenerbahçe'ye büyük şok! Eczabaşı seriyi eşitledi

Vodafone Sultanlar Ligi final serisi dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit, evinde Fenerbahçe Opet'i 3-0 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2024 19:44 GÜNCELLEME 18.04.2024 19:44 Voleybol
Fenerbahçe'ye büyük şok! Eczabaşı seriyi eşitledi
Fenerbahçe'ye büyük şok! Eczabaşı seriyi eşitledi

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisinin dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet’i 3-0 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi.

Serinin beşinci ve son maçı 21 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ev sahipliğinde saat 19.00'da yine aynı salonda oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşacak.

Karşılaşmaya etkili başlayan Eczacıbaşı Dynavit 5-1’lik üstünlüğü yakaladı. 16-16’lık eşitliği yakalayan Fenerbahçe 19-17 öne geçmesine rağmen setin son bölümünde etkili olan Eczacıbaşı, ilk seti 25-21 kazandı.

İkinci setin de ilk bölümünde oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip 10-6 öne geçti. Moladan iyi dönen Fenerbahçe skoru 12-12’ye getirdi. İkinci setin ortasında sarı-lacivertli ekip, servislerde basit hatalarla sayılar kaybetti. Son bölümde hücumda etkili olan ve rakibine kolay sayı şansı vermeyen Eczacıbaşı seti 25-21 kazandı ve skoru 2-0’a getirdi.

Üçüncü set çekişmeyle başladı. 6-6'nın ardından Fenerbahçe 8-6 öne geçse de 3-0'lık seri ile rakibine cevap veren Eczacıbaşı molaya 9-8 önde girdi. Setin son bölümünde Boskovic'in smaçlarıyla hücumda etkili olan Eczacıbaşı, son seti 25-21, maçı da 3-0 kazandı.

Müsabakayı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile takip etti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • İbrahim 1 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçe finallerde hüsran bu yıllardır aynı şok olacak bir durum yok laubaliliğin sonucu bunlar
    Cevapla
  • Muhammet 1 hafta önce Şikayet Et
    Maçta hakem taraf tutuyor yoksa fener yenerdi. Yabancı hakem gelsin. Maça siyaset karıştı siyaset Ali Koç a dusman
    Cevapla
  • Can Karacurun 1 hafta önce Şikayet Et
    hassoooo sen daha anlamadınmı mesele türk takımları meselesi değil mesele güç meselesi. fener eczacıya karşı daha güçlü bir kadroya sahip. buna rağmen 3-0 yenilmesi skandal. yense şampiyon şampiyon.
    Cevapla
  • hassoooo 1 hafta önce Şikayet Et
    Niye şok yahu.. ille fener mi yenecekti ki şok olmasın diğer takım hangi ülkenin takımı ki o yenince şok oluyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR