17 yıldır hiç çıkarmadığı evlilik yüzüğü operasyonla çıkarıldı

Yalova’da bir vatandaş 17 yıldır parmağından hiç çıkarmadığı evlilik yüzüğü parmağına sıkışıp canını yakmaya başlayınca çareyi itfaiyeye başvurmakta buldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2022 16:18 GÜNCELLEME 14.11.2022 17:04 ÜLKE'DE BUGÜN
17 yıldır hiç çıkarmadığı evlilik yüzüğü operasyonla çıkarıldı
17 yıldır hiç çıkarmadığı evlilik yüzüğü operasyonla çıkarıldı

Alyansı parmağına sıkışan ve çıkaramayan Cemal Cam, Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne giderek yardım talebinde bulundu. İtfaiye ekipleri; spiral, keski ve pense yardımıyla yüzüğü keserek parmaktan çıkardı. Cam, bir süredir parmağını sıkarak canını yakan alyansı çıkaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Yüzüğü çıkardıktan sonra parmakta bıraktığı izi gören itfaiye erleri, Cam’a, bugüne kadar yüzüğün sıktığının farkına varıp varmadığını sordu. Cam ise alyansın 2005 yılından bu yana parmağında olduğunu söyledi. İtfaiyeciler ise ‘Yenge şanslıymış’ yorumunda bulundu.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ? guls gecmez yuzukle yatip kalkilirmi dus mi alinir yuzukle pes artyk
    Cevapla
  • Bir Dirhem Laf 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç mi gusül abdesti almadı ???
    Cevapla
  • Kel rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Yenge şanslımıymış. Adam tombik döner olmuş. Buna daha kim bakar kim gider. Ya adamı rahatlatıp yüzüğü çıkarmak için söylenen tatlı bir yalan olmuş.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR