7 yaşındaki kızı köpekle evlendirdiler !

Hindistan'da inanılmaz olay. Hindistan'ın PTI ajansının haberine göre 7 yaşındaki kız çocuğunu nazar değdiği gerekçesiyle sokak köpeğiyle evlendirdiler.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 22.02.2006 16:30 GÜNCELLEME 22.02.2006 16:30 YAŞAM
7 yaşındaki kızı köpekle evlendirdiler !
7 yaşındaki kızı köpekle evlendirdiler !

Hindistan'da 7 yaşındaki bir kız çocuğu, mensup olduğu aşiretin batıl inançları çerçevesinde bir sokak köpeğiyle evlendirildi.

Hindistan'ın PTI ajansının haberine göre, Shivam Munda adlı kız çocuğunun üst dişlerinin alt dişlerinden önce çıkması, mensup olduğu Santhal aşiretinin inanışlarına göre uğursuzluk olarak görüldü.

Çocuğa ve aileye nazar değdiğine inanan aşiret, bu uğursuzluğu gidermek için kız çocuğunu bir köpekle evlendirdi.

Küçük kızın, Hindistan'ın doğusundaki Bihar eyaletinin Dhanbad kasabasında yaşayan ve bir kömür madeninde çalışan babası Kundan Munda, kızının sadece üzerlerindeki nazarın kalkması için köpekle evlendirildiğini, daha sonra bir erkekle evlenebileceğini söyledi.


Munda, aşiretin geleneklerine göre üç gün-üç gecelik süren düğüne akraba ve dostlarının katıldığını belirtti.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • ahmet dilmen 19 yıl önce Şikayet Et
    türban. Bir türbandır bu memlekette aldı başını gidiyor...ne kadar boş şeylerle uğreşıyoruz,ya insanlar nasıl giyerse giysin.Allah.cc.ayeti kerimede şöyle buyuruyor.Allah zulmetmekten münezzehtir diyor.ancak insanlar kendi kendilerine zulüm ederler.Yani bu millet kendi kendine baskı yapıyor.Birileride çıkpta bu toprak bu vatan bizim bizi bölmek isteyenlere açığı kapalısı birlik olalım demiyor.Neyse dua edelim.
    Cevapla
  • Anti Cinconbjk 19 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu adam ya. Bu Serif Mardin ne mübarek bir adammış ya. Sol kanat adama ne kadar yaslandı. Eğer bu kadar büyük bir sosyoloji uzmanımız vardı ise bu güne kadar neden bize yol göstermedi. Aynı kamusal alan gibi \"Mahalle baskısı\" diye bir terim icat etti, bizim sol cenah işine geldiği için hemen ona sarıldı. Asıl bölücülük bu işte halkını tanımamak, ta Osmanlı\'dan bu yana bu millet mahallesinde 72 ayrı insanla yaşamış, ama kimsenin diğerine olumsuz bir müdahalesi olmamıştır. Araştırmıyorsunuz bari tarih okuyun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle