Resimli Mevlid Kandili mesajları! 2016 En anmalı SMS'ler

2016 Resimli Mevlid kandili mesajlarını sizler için derledik. Bu sene 11 Aralık denk gelen Mevlid Kandili mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte en özel ve en anlamlı resimler

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2016 18:50 GÜNCELLEME 11.12.2016 18:53 YAŞAM
Resimli Mevlid Kandili mesajları! 2016 En anmalı SMS'ler
Resimli Mevlid Kandili mesajları! 2016 En anmalı SMS'ler

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.S)'in doğumu olarak kabul edilen ve kelime anlamıyla doğum zamanını ifade eden Mevlid Kandili 11 Aralık pazar günü idrak edilecek. Müslümanlar'ın en özel günlerinden biri olan bugün Rebiülevvel ayının 11. gecesine denk geliyor. Sizde bu özel günde sevdiklerinize eşinize dostunuza 2016'nın en yeni Resimli Mevlid kandili mesajı yollayabilirsiniz. İş en samimi, en içten ve en özel kandil mesajları.

RESİMLİ MEVLİD KANDİLİ MESAJI NERELERDEN GÖNDERİLİR?

Mevlid Kandili mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Belirli bir ücret ödemek yerine ücretsiz olarak sosyal medya üzerinden Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerinden kandil mesajlarınızı gönderebilirsiniz.

Resimli Mevlid kandili mesajı göndererek değer verdiğiniz ve samimi olduğunuz kişileri mutlu edebilirsiniz. Bu anlamlı günde bolca selam vermek kandil kutlamak etrafınızdaki insanları hatırlamak sizin sevap işleminizi sağlayacak.

İŞTE RESİMLİ KANDİL MESAJLARI

Gül bahçesine girenler gül olmasada gül kokarlar kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Mevlid kandiliniz mübarek olsun...

resimli-mevlid-kandili-mesajı-65465

Mevlid kandilinizi tebrik eder sağlık mutluluk ve huzur dolu nice kandiller dilerim

mevlid-kandili-mesajları

Bütün kainatı Hz. Muhammet (S.A.V) için yaratan Allah'ım bizleri de O'nun yüzü suyu hürmetine affet. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. 

mevlid-kandili-resimli-mesajları

Allahım, Risâlet semâsının güneşi, nübüvvet burcunun ayı olan yüce Peygambere (a.s.m.), onun hidâyet yıldızları olan Al ve Ashâbına salât ve selâm eyle. Bize, erkek ve kadın mü’minlere merhamet et. Amin, âmin, âmin. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun

resimli-mevlid-kandili

Mevlid Kandiliniz hayırlı olsun...

mevlid-kandili-mesajları-3

Resimli Mevlid Kandili mesajlarını derlediğimiz bu haber ile sizde dostlarınızın kandilini kolaylıkla kutlayabilirsiniz. 

EN ANLAMLI EN ÖZEL MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

- Ey Rahmân ve Rahîm olan ALLAH’ım! “Bismillâhirrahmanirrahîm” hürmetine, rahîmiyetine yaraşır şekilde bize merhamet et, Rahmâniyetine yaraşır şekilde, bize “Bismillâhirrahmânirrahîm”in sırlarını anlamayı nasip eyle. Âmin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. 

Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim kıldığınız duaları yaptığınız ibadetleri kabul etsin Amin...

Ey Hayy ve Kayyûm olan! Hayy ve Kayyûm isimlerin hürmetine, bu perişan kalbe bir hayat ver, bu müşevveş akla doğru yolu göster. Âmin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. 

- Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.S)'in doğumu olarak kabul edilen Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. 

Alemlere rahmet olan Peygamber efendimizin doğumunun sembolü Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

- Dua ve ibadetlerinizin kabul olması dileğiyle.. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

- Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği, umutlu ve sevgi dolu kandiller olması dileğiyle Hayırlı Kandiller .

- Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım. 

- Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

- Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Mevlid gecesi, Kadir gecesinden sonra en kıymetli gecedir; hatta Mevlid gecesinin Kadir gecesinden de kıymetli olduğunu bildiren âlimler de vardır. Sizde Müslümanlar için özel birgün olan bugünde sevdiklerinize resimli kandili mesajı atmayı unutmayın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR