Dava sonuçlandı! Zuhal Topal'ı karıştıran damat adayını Seda Sayan'ın eski sevgilisi tutmuş

Zuhal Topal’ın Seda Sayan ve o dönemki sevgilisi Erkan Çelik’e damat adayı Zekeriya Atak yüzünden açtığı dava sonuçlandı. Seda Sayan'ın eski sevgilisi Erkan Çelik'in, Zuhal Topal'ın izdivaç programını karıştırması için para ile adam tuttuğu mahkeme tarafından da kanıtlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2017 16:10 GÜNCELLEME 10.10.2017 16:18 YAŞAM
Dava sonuçlandı! Zuhal Topal'ı karıştıran damat adayını Seda Sayan'ın eski sevgilisi tutmuş
Dava sonuçlandı! Zuhal Topal'ı karıştıran damat adayını Seda Sayan'ın eski sevgilisi tutmuş

Zuhal Topal'la İzdivaç programına geçen yıl katılan damat adayı Zekeriya Atak, dans eden gelin adayına ve sunucu Zuhal Topal'a "Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız" diyerek canlı yayını terk etmişti. Zekeriya Atak'ı, Seda Sayan ve eski sevgilisi Erkan Çelik tutmuş. 

ZEKERİYA ATAK'IN AÇIKLAMASI!

Zekeriya Atak daha sonra yaptığı açıklamada, “O programda olay çıkarmam için Seda Sayan’ın sevgilisi Erkan Çelik bana 4 bin 350 TL ödedi” demişti.

zekeriya atak ile ilgili görsel sonucu

ERKAN ÇELİK'İN AZMETTİRDİĞİ KANITLANDI!

Zekeriya Atak daha sonra yaptığı açıklamada, "O programda olay çıkarmam için Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik bana 4 bin 350 TL ödedi" demişti. Seda Sayan ise bu iddiaya, "Zekeriya'yı bize karşı kim kışkırttıysa adalet önünde hesap verecek" yanıtını vermişti.

Karşılıklı açılan davalar sonrası mahkemeden karar çıktı. Erkan Çelik'in, Zuhal Topal ve Korhan Saygıner'e iftira attığı, Zekeriya Atak'ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı.

erkan çelik ile ilgili görsel sonucu

TELEFON KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI...

Zuhal Topal ile Korhan Saygıner'in avukatı Leman Özkan, "Şüpheli Erkan Çelik'in; Zekeriya Atak ile suç tarihinden önce yaptığı telefon görüşmeleri, emniyette ifade sırasında birlikte bulunmaları, müştekinin savcılıkta alınan ifadesinde Erkan Çelik ile ilgili anlatımları birlikte değerlendirildiğinde Zekeriya Atak'ı suç işlemeye azmettirdiği anlaşılmıştır. Savcılık tarafından Asliye Ceza Mahkemesi'nde suça azmettirmekten dava açılmıştır" şeklinde ifadelere yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR