Merve Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Detaylı biyografisi...

Eski Survivor'un başarılı ve yetenekli yarışmacılarından Merve Aydın, Survivor 2018 sezonunda yeniden ekranlarda olacak. Acun Ilıcalı, Twitter hesabı üzerinden Merve Aydın'ın Survivor 2018 All Star'da yarışacağını açıkladı. Peki, Merve Aydın kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Merve Aydın'ın detaylı biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 18.11.2017 10:24 GÜNCELLEME 18.11.2017 13:20 YAŞAM
Merve Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Detaylı biyografisi...
Merve Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Detaylı biyografisi...

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı heyecanla beklenen Survivor All Star 2018 yarışmacılarını açıklamaya başladı. Acun Ilıcalı 2014 yılında Survivor'da yarışan ve finalde 3.olan Merve Aydın'ın Survivor 2018 All Star'da yarışacağını Twitter hesabı aracılığıyla duyurusunu gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından Merve Aydın'ın kim olduğu, hayat hikayesi yoğun bir şekilde merak edilmeye ve sorgulanmaya başladı. Başarılı performansları ve azmi ile hafızalara kazınan Merve Aydın’ın yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği izleyiciler tarafından son derece merak ediliyor. Peki, Survivor 2018 sezonunda rakipleriyle kıyasıya yarışacak Merve Aydın kimdir? İşte, Merve Aydın'ın hayatı ve Merve Aydın hakkında tüm bilinmeyenler...

merve

MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın 7 Mart 1990 tarihinde Bakırköy, İstanbu'da doğdu.

2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı.

Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçti.

merve

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşıdı.

Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı. 

merve aydın sporcu ile ilgili görsel sonucu

Yine Çin‘de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4xk elde ederek gümüş madalya kazandı.

ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur.

12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir.

merve

2013 yılında Kanal D'de yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına katılmıştır. 2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer aldı. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.

22 Şubat 2015'te TV8'de yayınlanmaya başlanan ve Survivor Türkiye'deki eski katılımcıların mücadele ettiği Survivor All Star'da yarışıp finale kalmayı başardı.3 Temmuz'da yapılan finalde ise halk oylaması sonucunda 2.oldu.

2015 yılında ise bir deodorant reklamında oynadı.

Merve Aydın kimdir

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    merve nin her yenilgiden sonra bahaneler bulması kendi yenilgisini türlü oyunlarla birilerine yüklemesi çok ayıp bugün mustafayla olan tartışmasındaki uslubu çok çirkin ve üzücü
    Cevapla
  • Rabia 5 yıl önce Şikayet Et
    Merve aydını çok seviyorum inşallah o şampiyon olur inşallah
    Cevapla
  • asena 6 yıl önce Şikayet Et
    ben merve aydını cokkkk sevıyorummmmmmm
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    hic merak etmiyorum merak edenlerde yaziklar olsun
    Cevapla
  • misafir ağa 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla kardeş ben meraktan değilde ödevden bakyım ama yani senin dediğinde olmuyor haaa
    Cevapla
  • asena 6 yıl önce Şikayet Et
    ben cok mrak edıyommm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR