En güzel dondurmayı yemek için gezilecek mekanlar

Yaz aylarının en en hafif ve en lezzetli tatlısı dondurmadır. Peki, en iyi dondurma nerede yenilir? İşte cevabı...

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2018 07:10 GÜNCELLEME 08.05.2018 15:43 Yaşam
En güzel dondurmayı yemek için gezilecek mekanlar
En güzel dondurmayı yemek için gezilecek mekanlar

Süt ve çeşitli meyvelerden yapılan dondurma çocukların ve yetişkinlerin en çok sevdiği tatlıdır. Peki, en güzel dondurma nerede yenir? İşte sizlere en lezzetli dondurmanın  yeneceği mekanlar...

DONDURMACI YAŞAR USTA 

Bostancı'da bulunan Yaşar Usta Dondurmacısı, farklı seçenekleri ve lezzetli dondurmaları ile İstanbul'da dondurma yenecek en iyi yerlerden biri. Özellikle bisküvili, karadutlu ve vişneli dondurmalarını çok seveceksiniz.

DAMLA BOZA VE DONDURMA 

Feriköy'de bulunan bu küçük dondurma dükkanı, yaz gecelerinden neredeyse iğne atsan düşmeyecek bir hale geliyor. 1989 yılından beri faaliyette olan dondurmacı, sunduğu farklı ve lezzetli dondurmalarla büyük beğeni topluyor.

BEBEK MİNİ DONDURMA 

1968 yılından beri  Bebek semtinden minicik bir dükkanda hizmet veren dondurmacı yaz akşamları dondurma sevenlerin akınına uğruyor. Özelikle güllü lokumlu dondurması çok beğeniliyor. 

MEŞHUR BÜYÜK DERE DONDURMACISI

ilk kez 1935 yılından hizmete açılan dondurmacı yıllardır aynı yerde hizmet vermeye devam ediyor. Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde bulunan dondurmacı, kaymaklı, çilekli, limon ve çikolatalı dondurmaları ile biliniyor. 

DONDURMACI YUNUS 

Dondurmacı Yunus, dondurma arabası ile Büyükada sokaklarında yılladır dondurma satıyor. Yunus'un dondurma arabasında gerçekten meyve tadı alabileceğiniz az şekerli dondurmalar yiyebilirsiniz. 

YASEMİN & TUNCEL DONDURMA 

Eyüp Göktürk'de bulunan dondurmacı, çok çeşitli meyveler kullanarak yaptıkları dondurmaları ziyaretçilerine sunuyorlar. 

YEŞİLKÖY ROMA DONDURMACISI

1970 yılından beri faaliyette olan mekan, İstanbulluların en sevdiği dondurmacılardan biri. Kavunlu ve bademli dondurması çok sevilen Yeşilköy Roma Dondurmacısı, yaz sezonunun açılması ile tıklım tıklım olmaya başladı bile. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR