Milletvekili adayı gösterilmeyen İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi...

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, erken seçimlerde İzmir'den milletvekili adayı olabilmek için başvuru işleminde bulunmuştu. İbrahim Tatlıses'in milletvekili adayı listesine girememesi üzerine hakkında, milletvekilliğini reddettiği yönünde iddialar öne sürülmüştü. Tüm bunların ardından, İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2018 12:51 GÜNCELLEME 25.05.2018 12:51 YAŞAM
Milletvekili adayı gösterilmeyen İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi...
Milletvekili adayı gösterilmeyen İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi...

Türk sanat dünyasının önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek erken seçimlerde, AK Parti'den İzmir milletvekili adayı adayı olarak başvuru işleminde bulunmuştu. Fakat, AK Parti İzmir milletvekili adayı olabilmek adına  başvuru gerçekleştiren İbrahim Tatlıses, milletvekili adayı listesine giremedi. Bu gelişmelerin akabinde İbrahim Tatlıses'in milletvekili adayı olarak neden seçilmediğine konusuna ilişkin; kendisine aday listesinde yedinci sıranın verildiği, fakat üst sıralarda bulunmaması nedeniyle reddettiği yönünde iddialar öne sürülmüştü. Millletvekilliği adaylık listesinden alt sıralarda olduğu için kendi isteği sonucunda çıktığı söylemlerin arkasından, sanat camiasının usta ismi İbrahim Tatlıses, hakkında ortaya atılan iddialar üzerine açıklamalarda bulunarak merak edilenleri açıklığa kavuşturdu. İşte, dördüncü kez milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunan İbrahim Tatlıses'ten gelen o açıklamalar...

İBRAHİM TATLISES'TEN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI AÇIKLAMASI...

 

İbrahim Tatlıses çıkan haberler üzerine  Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

Böyle aslı astarı olmayan haberler nereden çıkar anlamış değilim... Bu haberi ve ithamları asla kabul etmiyorum. Ben gönül verdiğim partimin her kararına saygılıyım... 7’de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince sanırım bunu artık anlamış olmalısınız... Bana YÜCE ALLAH tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür... 10 kere aday olsam mesele makam veya güç değil mesele gönül verdiğim Sayın CumhurBAŞKANIMIN, partimin yanında olduğumu göstermektir.

Saygılarımla.

İBRAHİM

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • MEHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Afrin valiliği daha İyi yakışır.
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir urfaliya yakisir gibi konusmussun,Reisin arkasindayiz insallah.
    Cevapla
  • usta 361 5 yıl önce Şikayet Et
    sesine kurban ibo sen bitanesin
    Cevapla
  • M.vera 5 yıl önce Şikayet Et
    Darısı bu yolda emek veren kırgın gonuldaslarimizin başına
    Cevapla
  • Delikanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana hayırlı uZun ömürler versin ibomuz. Bitanesin sen. Seni çekemeyenler çatlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR