En iyi korku filmleri

Pek çok kişi etkilenmesine rağmen korku filmi izlemeyi çok sever. Film türleri arasından en çok tercih edilen sinemanın korku türünün en güzel örneklerini sizler için derledik. İşte birbirinden güzel korku filmleri...

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2018 07:23 GÜNCELLEME 01.06.2018 17:07 Yaşam
En iyi korku filmleri
En iyi korku filmleri

Eğer arkadaşlarla buluşup bir film izlenecekse bu mutlaka korku filmi olur. Sizde arkadaşlarınızla farklı bir korku filmi izlemek ve iliklerinize kadar korkuyu hissetmek istiyorsanız bu film listesine bir göz atın. 

YETİMHANE 

Filmin baş kahramanlarından biri olan Laura, çocukluk yıllarını geçirdiği ve ancak uzun yıllardır kapalı olan yetimhaneyi satın alıp tekrar faaliyete geçirmek ister. Kocası ve 7 yaşındaki oğlu ile yetimhaneye taşınan Laura'nın başına tahmin etmediği olay gelir. Meksika-İspanyol ortak yapımı olan film, hem korku hem de dramatik unsurların bir arada kullanarak izleyiciyi büyülü bir atmosferin içine çekiyor. 

SİNİSTER 

İki filmden oluşan seri, çocuk oyuncuların korku unsurlarını göğüslediği bir yapım. Ellison Oswalt isimli suç yazarı seri işlenen cinayetlerle ilgili bir roman yazma hazırlığı içindedir. Yazar, eşi ve çocuğunu alarak daha önce bu cinayetlerden birinin işlendiği bir eve taşınır. Evinin çatı katında film bantları bulur ve bunları izler. Filmlerin içinde korkunç sahneler olduğu gören yazar bir polis memurundan yardım ister. Serinin ikinci filmi ise bu polis memurunun bir aileyi cinayetten kurtarma hikayesini anlatır. 

DİĞERLERİ

İkinci Dünya Savaşı sırasında eşini kaybeden Grace, iki çocuğu ile birlikte büyük bir konağa taşınır. Konaktaki işleri toparlamak için yanına 3 yardımcı alan Grace, konakta yaşamaya başlar. Ancak günler geçtikçe yanından çalışanların garip davranışlarını fark eder. Bununla birlikte Grace'nin kızı Victor isimli bir çocuğun konakta kendileri ile yaşadığını iddia etmektedir. Film, şaşırtıcı sonu ve esrarengiz havası ile mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında. 

EVDEKİ DÜŞMAN 

Çocuklarını kaybeden Kate ve John çifti, hayatlarını yeniden düzene sokmak için yetimhaneden bir evlat edinmek isterler. Birçok çocuğun arasından Esther isimli bir çocuk dikkatlerini çeker ve onu evlat edinirler. Ancak Esther'in karanlık ve ürkütücü bir yönü vardır. 

SİCCİN 

Bir Türk korku filmi serisi olan Siccin, işlediği farklı senaryoları ve görsel efektleri ile korku film severlerin mutlaka izlemesi gereken seriler arasında. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR