Çocuk istismarına skandal çözüm önerisi sunan Ebru Şancı kimdir?

Son dönemlerde sayıları giderek artış gösteren çocuk istismarı vakalarına karşı skandal bir çözüm önerisi sunan Ebru Şancı kimdir? Sosyal medya platformu aracılığıyla ''çocuk istismarı'' konusuna ilişkin paylaşımıyla kullanıcıların tepkisini üzerinde toplayan Ebru Şancı aslen nereli ve kaç yaşındadır?

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2018 09:59 GÜNCELLEME 16.07.2018 09:59 YAŞAM
Çocuk istismarına skandal çözüm önerisi sunan Ebru Şancı kimdir?
Çocuk istismarına skandal çözüm önerisi sunan Ebru Şancı kimdir?

Son günlerde Ağrı'nın Bezirhane köyündeki 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ve Ankara'nın Polatlı ilçesindeki 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın acımasızca katledilmesinin akabinde gerek kamuoyu gerekse sanat camiası tarafından çocuk istismarı vakalarına yönelik idam çağrısı başlatıldı. Küçücük çocuklar üzerinde işlenen suçların her geçen gün yaygınlaşmasının ardından gelen tepkiler de çığ gibi büyürken, eski manken Ebru Şancı da konuya ilişkin gelen idam isteklerinden farklı olarak skandal bir çözüm önerisi sundu. Peki, çocuk istismarı vakalarına yönelik paylaşımıyla kullanıcıların ağır eleştirilerinin odağı haline gelerek söylemlerinin hakaret olarak nitelendirildiği Ebru Şancı kimdir? Sosyal medya platformu Instagram üzerinde gerçekleştirdiği gönderinin kullanıcıların büyük tepkisini toplayan Ebru Şancı aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Evrim Atış kayboldu! Evrim Atış nasıl kayboldu, kaçırıldı mı?

 

EBRU ŞANCI KİMDİR? HAYATI...

Eski manken Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Aslen Malatyalı olan Ebru Şancı, lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Lisesinde bitirmiştir. 10 yaşında iken babasını kaybeden Ebru Şancı’nın iki kardeşi bulunmaktadır. Üniversite eğitimini ise 2001 tarihinde başladığı Londra Regent College'da tamamlayarak mezun olmuştur. Ebru Şancı, 2006 tarihinde New York'a yerleşerek, New York Üniversitesi’nin ''Oyunculuk ve Drama'' bölümünde eğitim almıştır. Ebru Şancı’nın İngilizce, Fransızca ve Arapça dil bilgisi bulunmaktadır. Henüz 17 yaşında iken Brezilya'da düzenlenen 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birincilik derecesi elde etti. Akabinde, Türkiye'ye yerleşme kararı alıp burada mankenlik yapmaya başladı. 2001 tarihinde Londra'ya, 2006 tarihinde New York'a taşındı, son olarak 2010 tarihinde ise Türkiye'ye yerleşti. Kariyerinde Fashıon One'da program yapan Ebru Şancı, İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Şu anki dönemde kurduğu bu şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenmektedir.

ebru

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR