En iyi Türk komedi filmleri

Ailecek oturup kahkahalara boğulacağınız bir film izlemek ister misiniz? Sizler için en iyi Türk komedi filmlerini derledik...

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2018 07:45 GÜNCELLEME 19.07.2018 07:58 Yaşam
En iyi Türk komedi filmleri
En iyi Türk komedi filmleri

Günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atmak ve eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız bu film listesine göz atmalısınız. 

SAĞ SALİM 

Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in bulunduğu 3 bölümlük seri halinde çekilen filmin her bir bölümü birbirinden komik. Filmde yaşadığı köyün muhtarının isteği üzerine bir cenazeyi arabasıyla Mersin'den Sivas'a taşımak zorunda kalan Salim isimli bir adamın başından geçen absürd olaylar serisi anlatılıyor. 

EYVAH EYVAH 

Film, Trakya'nın bir köyünde yaşayan ve en büyük tutkusu klarnet çalmak olan Hüseyin'in İstanbul'a gelmesiyle yaşadığı komik olaylar zincirini konu alır. İstanbul'da Firuzan isimli bir kadınla tanışan Hüseyin yanına Firuzan'ı da alarak köyüne döner ve aşık olduğu Müjgan'la evlenmek için her yolu denemeye başlar. 

BANA MASAL ANLATMA 

Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi olan Burak Aksak'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Bana Masal Anlatma isimli film, hem komedi hem de romantik unsurları içinde barındırıyor. Yaşadığı mahallede çok sevilen bir delikanlı ile hafızasını kaybetmiş bir kızın aşkını anlatan film, izleyiciyi hem güldüren hem de duygulandıran bir atmosfere sahip. 

TOSUN PAŞA 

Türk komedi filmlerinin arasında üzerinden yıllar geçse de hala aynı merakla izlenen başka bir film yoktur. Tellioğulları ve Seferoğlulları ailelerinin sürekli olarak kavga etmelerini ve birbirleri ile mücadelelerini anlatan filmin en güzel yönü hiç şüphesiz Kemal Sunal'ın hayat  verdiği sahnelerdir. 

HÜKÜMET KADIN 

Son yıllarda çekilen en komik Türk filmleri arasına giren Hükümet Kadın izleyiciye keyifli anlar yaşatırken bölgenin toplumsal yapısını da ortaya koyuyor. Yaşadığı bölgenin ilk kadın belediye başkanı olan bir kadının başına gelen komik ve düşündürücü olayların yaşandığı film, izleyenleri kahkahaya boğuyor. 

YORUMLAR 1
  • Kazım 5 yıl önce Şikayet Et
    Cidden en başarılı ailecek izlenebilecek filmler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR