Hafta sonu izlenmesi gereken filmler

Sıcak havalardan bulan sinema severler bu hafta sonu sizin olsun. Her şeyi bırakıp sinema planı yapınız. İşte korku, dram ve romantik konulardan oluşan birbirinden farklı hayatları vizyona taşına hafta sonu filmleri..

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2018 10:00 GÜNCELLEME 10.08.2018 10:00 Yaşam
Hafta sonu izlenmesi gereken filmler
Hafta sonu izlenmesi gereken filmler

Sinema salonları dolduracak ve anlatımı ile hayatınıza dokunacak olan birbirinden muhteşem filmleri sizler için derledik...

YABANCI / ÇILGIN BASKIN

Başrolünde Alice Pol, Michel Blanc ve Sabine Azema'nın oynadığı filmin yönetmenliğini Dany Boon yapmaktadır. Özel time ekibine girmeye çalışan kadının hikayesini anlatan film hem maceralara sürüklüyor hem de güldürüyor. 

YABANCI / DURUMUNU GÜNCELLE

Bir gencin telefonuna yüklediği uygulamada paylaştığı gönderileri gerçek hayatta yaşamaya başlaması ile başlayan film sizi kahkahaların doruklarına çıkartacaktır.

YABANCI / DERİNLERDEKİ DEHŞET

Aksiyonu ve bilim kurgunun muhteşem uyumunu gösteren film bir adamın deniz altında mahsur kalan insanları kurtarmasını konu ediyor. Kurtarma operasyonunda korkularıyla da yüzleşen adamın hayatı kalbinize dokunacaktır.

YERLİ / SERA

Kabuslar gören bir psikiyatri doktorunun çalıştığı hastanede yatan Sera adında bir kadınla tanışmasıyla değişen hayatını konu ediyor. Gerilim ağırlıklı bu filme gitmek için can atacaksınız.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR