Cansu Dere'den dolar kurları hareketi geldi! Döviz fiyatları sonrası...

Ünlü oyuncu Cansu Dere'yi, son zamanlarda meydana gelen dolar kurlarındaki dalgalanma hareketleri etkiledi. Döviz fiyatlarındaki ani yükseliş sonrasında manken Cansu Dere, uzun yıllardır oturduğu Bebek'teki evinden taşınma kararı aldığı öğrenildi. İşte, dolar karşısında tedbiri elden bırakmayan Cansu Dere'nin o girişimi!

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2018 00:04 GÜNCELLEME 09.10.2018 00:04 YAŞAM
Cansu Dere'den dolar kurları hareketi geldi! Döviz fiyatları sonrası...
Cansu Dere'den dolar kurları hareketi geldi! Döviz fiyatları sonrası...

Son dönemlerdeki dolar kurlarında oluşum gösteren dalgalanma hareketleri sonrasında sanat camiasından pek çok ünlü isim bu hususa yönelik aldıkları farklı kararlarla gündemde konuşulmaya devam ediyor. Döviz fiyatlarında gündemi çalkalamaya devam ederken, bazı ünlü isimler paralarını dolardan TL'ye dönüştürme kararı alırken, bazı kişiler de bu dalgalanma sürecinden olumsuz biçimde etkilenmemek açısından birtakım önlemler aldığı görüldü. Dolar kurlarındaki ani ve yüksek bir şekilde artışın meydana gelmesi ünlü oyuncu ve manken Cansu Dere'yi de etkiledi. Döviz fiyatlarının büyük yükselişe geçmesinin akabinde Cansu Dere, uzun yıllardır İstanbul'un Bebek semtindeki evinden taşınma kararı aldığının bilgisine ulaşıldı. İşte, dolar karşısında tedbiri elden bırakmayan ve kendine yeni bir çözüm önerisi getiren Cansu Dere'nin o girişimi...

DOLARDAN ETKİLENEN CANSU DERE, YENİ EVİNİ TL ÜZERİNDEN ÖDEMEK İSTİYOR!

 

 

Milliyet’in haberine göre, İstanbul’un Bebek’teki evine 5 bin dolar kira ödeyen ünlü oyuncu ve manken Cansu Dere, geçtiğimiz hafta yeni bir ev bakmaya başladı. Şu anki oturduğu evinden taşınma kararı alan Cansu Dere, yeni tutacağı evini ise TL üzerinden ödemek istediğini ifade etti.

CANSU DERE

 

YORUMLAR 1
  • mehmet akif 5 yıl önce Şikayet Et
    seni çok seviyorum cansu. Artık çık lütfen bu sanat camiasından.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR