Müge Anlı'yı derinden sarsan ölüm haberi! Canlı yayında yasa boğuldu!

ATV ekranlarında ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programının sunuculuğunu üstlenen Müge Anlı, kendisini derinden sarsan ölüm haberini izleyicisiyle paylaştı. Müge Anlı, canlı yayın esnasında yıllardır kameramanlık görevini icra eden ve henüz yeni çocuk sahibi olan Ercan Akbıyık'ın öldüğü haberini verirken yasa boğuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2018 14:56 GÜNCELLEME 15.10.2018 14:59 YAŞAM
Müge Anlı'yı derinden sarsan ölüm haberi! Canlı yayında yasa boğuldu!
Müge Anlı'yı derinden sarsan ölüm haberi! Canlı yayında yasa boğuldu!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayan ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programının sunuculuğunu üstlenen Müge Anlı, bu hafta yayınlanan programda kendisini derinden sarsan ölüm haberini aktardı. Uzun bir zaman boyunca sunuculukta bulunduğu başarılı ve kaliteli programlarıyla adından söz ettiren Müge Anlı canlı yayın esnasında, programda yıllardır kameramanlık görevinde bulunan Ercan Akbıyık'ın vefat ettiği haberini seyircilere duyururken yasa boğuldu.

Yapılan açıklamalar doğrultusunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kameramanı Ercan Akbıyık'ın, dün akşam saatlerinde birdenbire kalbinin durmasıyla birlikte hayata gözlerini yumduğunun bilgisine ulaşıldı. Tüm bunların yanı sıra gerek ekran başındaki gerekse stüdyodaki seyircilerin sevdiği bir isim olan Ercan Akbıyık'ın evli ve henüz yeni çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Öte yandan kahreden gelişmeyi açıklayan Müge Anlı, söz konusu Ercan Akbıyık'ın vefatına dair ayrıntılı bilgilere ulaşacağını cümlelerine ekledi. 

 

müge anlı

YORUMLAR 1
  • maraşlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaldırın şu toplumun ahlakını bozan programları
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR