Okan Kurt tüm gerçekleri açıkladı! Demet Akalın hakkında neler söyledi?

Geçtiğimiz aylarda 6 yıl boyunca sürdürdükleri evliliklerini noktalama kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt'un tekrardan barıştıklarına yönelik gelişmeyi kızları Hira Kurt duyurdu. Bunun üzerine babası Okan Kurt, kızı Hira Kurt'un sosyal platform aracılığıyla açıkladığı habere yönelik jet açıklama gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2018 16:05 GÜNCELLEME 29.11.2018 16:05 YAŞAM
Okan Kurt tüm gerçekleri açıkladı! Demet Akalın hakkında neler söyledi?
Okan Kurt tüm gerçekleri açıkladı! Demet Akalın hakkında neler söyledi?

Geçtiğimiz Eylül ayında 6 yıl süresince devam ettikleri evliliklerini tek celsede sonlandırma kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızları Hira Kurt, sosyal mecra üzerinden anne ve babasının barıştıkları ve beraber tatile gittikleri gelişmesini duyurdu. Hira Kurt'un açıklamaları sonrasında internet ortamında Demet Akalın ve Okan Kurt barıştı mı? şeklinde sorular ağırlıklı bir şekilde yöneltilmeye başlandı. Hira Kurt'un Instagram aracılığıyla yayınlandığı barışma videosunun ardından babası Okan Kurt'tan konuya ilişkin jet açıklama geldi. 

 

OKAN KURT: ''DEMET AKALIN'LA 10 GÜNDE HER ŞEYİ DÜZELTTİK''

Kanal D’de yayın hayatına devam eden Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa isimli programa telefonla bağlanan Okan Kurt, tek celsede boşandığı eski eşi Demet Akalın ile barışma haberlerini canlı yayın esnasında onayladı ve beraber çıktıkları Paris gezisinde barıştıklarını şu sözlerle ifade etti:

 

"Yurt dışına gittik daha rahat ederiz diye 10 günde her şeyi düzelttik. Bizi rahat bırakırlarsa eşimle barışacağız. Çok zor dönemler geçirdik ailecek, ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum. İkna etmek için ne yaptın? Bir şey yapmama gerek yok biz oraya rahat hareket edebilmek için gitmiştik. Kızım barıştığımızı ilan etti zaten. Hira bakıcısına 'annemle babam yurt dışına gidip bana kardeş yapsınlar' diyormuş.Henüz aynı evde yaşamıyoruz"

demet akalın ve okan kurt barıştı mı

BARIŞMA HABERİNİ İLK KEZ KIZLARI HİRA KURT AÇIKLAMIŞTI...

Hira Kurt, sosyal medya platformu üzerinden yayınladığı videoda, "Annem ve babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler." şeklinde ifadelere yer vererek barıştıkları gelişmesini takipçileriyle paylaşmıştı.

hira kurt

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR