Canan Karatay'a şok! O sözleri sonrası harekete geçildi...

Prof. Dr. Karatay 'ın geçtiğimiz günlerde "Vegan demek tahıl beyinli demek” sözlerine ilişkin Türkiye Vegan Derneği suç duyurusunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2018 09:25 GÜNCELLEME 07.12.2018 09:32 Yaşam
Canan Karatay'a şok! O sözleri sonrası harekete geçildi...
Canan Karatay'a şok! O sözleri sonrası harekete geçildi...

Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay geçtiğimiz ay Vegan beslenenler için “Vegan demek tahıl beyinli demek” ve “Veganlık misyonerliktir”  demişti. Prof. Dr. Canan Karatay hakkında Vegan Derneği tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

VEGAN BESLENME NEDİR?

Son yıllarda sağlıklı yaşamak ve zayıflamak için tercih edilen vegan, hayvansal gıdalardan sağlamama anlamını taşımakta. Vegan yaşam tarzına göre hayvandan gelen et ve süt ile birlikte, yine hayvansal yağlarla üretimi gerçekleştirilen ürünlerin kullanımı doğru bulunmamakta.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • hatice 5 yıl önce Şikayet Et
    kataya kurban olsunlar, edison kadar kıymetli nevton kadar gerçekçi ama karşıdakiler yılan gibi sinsi ve haşerat kadar tiksindirici dünya tapıcıları vede makam düşkünü diplomalılar bilmeliki insanlığın diploması yok ,dünya böylesiller yüzünden yaşanılmaz hale geldi ,gölğe etmeyin başka ihsan istemiyoruz.
    Cevapla
  • TALHA 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocamızın sonuna kadar yanındayız,doğruları konuşmak rantçıların işine gelmiyor,vegan diyip budist tarzı yaşama iktiriliyor insanlar,Müslümanlar uyanık olun
    Cevapla
  • Terazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu veganlık sadece biyoloji ile alakalı değil... BUDİST inanca göre yönlendiriyorlar
    Cevapla
  • DOLUNAY 5 yıl önce Şikayet Et
    kadin dogru söylemis, benim bir yakinim iki senedir vegan yasiyor ve gittikce budizm hayat felsefesini uygulamaya basladi. Konusmakta pek kar etmiyor kendine Allah islah etsin
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    aslında veganlığın bir sınırı olmalı,hadi büyümeden yavruyken kesiyorlar diye kuzu ve körpe piliç yeme. ama büyümüş ,serpilmiş koyun ve tavuk ye.en azından hayvana bir zarar verilmeden elde edilen sütünü,yumurtasını ye.hiç hayvansal ürün yememek ne oluyor,bir nevi akıl hastalığı gibi birşey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR