Emine Erdoğan arılara sahip çıktı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından herkese örnek olacak bir paylaşımda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2018 09:27 GÜNCELLEME 28.12.2018 09:27 Yaşam
Emine Erdoğan arılara sahip çıktı
Emine Erdoğan arılara sahip çıktı

Emine Erdoğan aktif kullandığı Twitter hesabında Tarım Bakanlığı'nın dün aldığı zirai ilaçlandırmayı kısıtlama kararına yönelik "Ülkemizde doğal tarımın yaygınlaşması çalışmalarını destekliyorum. @TCTarim Bakanlığımızın kimyasal tarım ilaçlarına getirdiği kısıtlamayı önemli buluyorum. Bu ilaçlar, toprağa ve gıdaya verdiği zararın yanında ekosistem devamının teminatı olan arıların yok olmasına neden oluyor" şeklinde bir paylaşım yaptı. Zirai ilaçlandırmalar haşerelerden her en kadar tarımsal ürünleri korusa da diğer canlıların hayatlarını tehlikeye sokuyordu. Özellikle polenler yardımı ile bal üreten arılar büyük tehlike altındaydı. Bu yüzden Erdoğan paylaşımında arıların fotoğrafını kullandı. 

SUDAN GENEL EĞİTİM BAKANI İLE BİR ARAYA GELDİ!

Bunun yanı sıra Emine Erdoğan Sudan Genel Eğitim Bakanı Mashair Ahmed Elamin Abdalla ile bir araya geldi. Sohbette kadının güçlendirilmesi ve eğitim sorunlarından konuşulduğu öğrenildi. Ardından davetten memnun kalan Abdala iş birliklerinden dolayı mutlu olduğunu bildirdi. 

YORUMLAR 1
  • AYAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Annemize Maşallah, Teşekkür ediyoruz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR