Cengiz Kurtoğlu esnafları ziyaret edip oy istedi

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Ergene Belediyesi için oy ziyaretlerinde bulunuyor. Kurtoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimler için Cumhur İttifakı AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı Hamdi Sarıer’e oy istedi. Sanatçı, siyasete gireceğinin bilgisini de verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2019 11:18 GÜNCELLEME 26.03.2019 11:41 Yaşam
Cengiz Kurtoğlu esnafları ziyaret edip oy istedi
Cengiz Kurtoğlu esnafları ziyaret edip oy istedi

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, yerel seçimlere 5 gün kala sokağa çıktı. Sanatçı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı olan Hamdi Sarıer'e oy istedi.

Esnafları ziyaret eden sanatçı, 'Ben yaşım gereğince 7 torun sahibi olduğum için benim hayattaki menfaatim sevgiden öte hiçbir şey değil. Kalbi bütünlükle, samimiyetimle söyleyeyim aramızda sevgiden öte hiçbir menfaat olmayan kalbi birliktelikte bugün hem değerli dostlarıma hem de Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatını ziyaret ettim. Sevgili başkan adayımı ziyaret ettim. Kendisine gönül verdiğimi açık açık ifade ediyorum. Başarılı olmasını da açık açık ifade ediyorum. Çünkü bizim bekamız vatan, millet Sakarya'dır. Ergene halkına da çok teşekkür ediyorum tevazularından dolayı bugün değerli gönül dostlarımızla esnaflarımızı ziyaret ettik. Herkes tebessümle güler yüzle karşıladı bizi. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Ondan sonra da merkezimizde çayımızı kahvemizi içiyoruz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah 1 Nisan'da da şekerli kahve içeceğiz' açıklamasında bulundu.

Cengiz Kurtoğlu

Bir dahaki dönem siyasete gireceğini de belirten Kutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Ben inşallah bir daha ki dönem siyasete girdiğim zaman, siyaset ağzı ile konuşacağım. Şimdi sanatçı ağzıyla konuşuyorum.'

Yaşam alanında hep toplumun içinde olduğunu söyleyen Kurtoğlu, 'Sokaktayız hep insanların arasındayız. Aynı şeyleri aynı görevimizi yapıyoruz elimizden geldiği kadar, sosyal sorumluklar olsun yaşam alanında sağlıkta eğitimde ne olursa olsun hele hele kendi haddimize göre tabii ki yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalışıyoruz tabii ki.' ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR