İstanbul'da taze ve ekonomik balığın satış noktaları

Lezzetli ve sağlıklı yiyecek olan balığın satış maliyetinin düşüşe geçmesi yüzleri güldürüyor. Balığın içerisindeki fosfor, omega içeriği gibi değerler her yaştan insanın tüketmesi gereken besin olması nedeniyle insanların daha çok balık tüketmesini teşvik ediyor. Peki, İstanbul'da balığın en taze satış noktası neresidir? Maliyeti düşük ekonomik balık nereden alınır? İşte, taze ve ekonomik balık adresleri...

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2019 07:11 GÜNCELLEME 17.12.2019 08:01 Yaşam
İstanbul'da taze ve ekonomik balığın satış noktaları
İstanbul'da taze ve ekonomik balığın satış noktaları

Sonbaharın gelişi ile balık satışlarında artış gözlenmektedir. Balık bağışıklık sistemi koruyan, zeka gelişiminde etki sağlayan,kalp rahatsızlıklarını önleyen, hücreleri yenileyen sağlıklı bir besin olmakla beraberinde kemikleri güçlendiriyor ve diyabet riskini aza indirgiyor. Kışın hastalıklara karşı dayanıklı olmak için taze balık tüketimine ağırlık vermek gerektiğini unutmamakla beraberinde balığın taze ve doğal olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Her yerden balık satın alınmayacağı gibi her yerden balık tüketmemeye de dikkat ediniz. Sağlığı tehdit altına alan bayat balık zehirlenmelere yol açmaktadır. Bu nedenle balığı taze ve güvenilir yerlerden almaya mutlak suretle özen gösteriniz. Peki, İstanbul'da balık alacağınız taze ve güvenilir adresler nerelerdir?

İstanbul'da ekonomik ve taze balık adresleri

İSTANBUL GÜVENİLİR BALIKÇI ADRESLERİ

Dalyan Balık

Ortaköy'de bulunan Dalyan Balık, balıkseverler için birebir. Balığın taze ve doğal adresi olan Dalyan Balık aynı zamanda bir çok ünlünün de adresi olmuştur.

Derya Balık

Ataşehir'de bulunan Derya Balık, hem balık keyfi yapma hem de satın alma fırsatı sunuyor. Taze ve çıtır çıtır balıkların lezzetine doyamayacaksınız.

Karaköy Balık Pazarı

Geçmişten günümüze taze balık adreslerinin başında gelen Karaköy Balık Pazarı, balıkseverlerin taze balık satın aldığı gibi, balık yemeği isteyenler için yemek yeme alanlarını da mevcut kılıyor.

Beyoğlu Balık Pazarı

Meşhur Beyoğlu Balık Pazarı taze avlanmış balıkları balıkseverlerle buluşturan bir diğer güvenilir adres. Mevsimine göre satılan balıkları gönül rahatlığı ile tavsiye yardımı alarak seçebilirsiniz.

Beşiktaş

Beşiktaş merkezde bulunan Balık Pazarı, güvenilir bir adres olup, bir çok balıkseverin hem balık satın alıp hem de balıkları taze taze tükettiği mekan haline gelmiştir.

Üsküdar Balıkçılar Çarşısı

Ünlü namıyla balıkseverlerin ve Üsküdar halkının sempatisini kazanmış Üsküdar Balıkçılar Çarşısı her daim güvenilir ve taze balık seçenekleriyle listenin başında kalmayı başarmıştır.

YORUMLAR 3
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Balıkçılar maalesef bu konuda çakallık peşinde. Ön tarafta süslüyorlar tezgahı arkadan bildiğini okuyorlar. Allah'tan ben balığı kendim temizlediğim için istediğimi alıyorum. Ama temizlenmiş balık almak isteyenler için tezgah arkasına dikkat edin, sürprizlerle dolu!!!
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Karaköy önceden iyiydi,geçen gün hamsi aldım taze diye doldurdu verdi eve geldik koku o biçim taze filan değil vallahi sultanbeyliden haftaiçi aldigim baliklar daha taze daha büyüktü, karaköyde harcadığım paraya yazık oldu
    Cevapla
  • Cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    karaköy sadece balıkcılıkda adı kalmıs. 1,5 kg istavrit aldım hemde yüzüyorlardı temizleyeyimmi abi cok sevindim temizledi eve gittim posetti actım kokudan duramadık tezgah önunden satıyor arkadan degişiyor hakımı helal etm,iyecegim ona
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR