İstanbul'da en iyi baklava nereden alınır?

Osmanlı'dan günümüz kültürüne taşınan baklavalar ve çeşitleri her daim tercih edilen bir talep olmuştur. Şerbetli tatlılar, sütlü tatlılardan daha fazla rağbet görmektedir. Peki, İstanbul'da en iyi baklava alacağınız adresler nerelerdir? İşte, meşhur baklavacı adresleri...

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2020 04:36 GÜNCELLEME 26.04.2020 04:37 Yaşam
İstanbul'da en iyi baklava nereden alınır?
İstanbul'da en iyi baklava nereden alınır?

Sokağa çıkma yasağına rağmen mübarek Ramazan ayı boyunca tatlıcıların açık olması vatandaşları sevindiren bir haber oldu. Siz de Ramazan ayında ailenizle birlikte oruç açarken sütlü tatlı yerine şerbetli tatlılar tercih edebilirsiniz. Şerbetli tatlı çeşitlerinden en çok tercih edilen baklava, milyonların sevgisini kazanmıştır. İkamet ettiğiniz yere yakın tatlıcıları ayağınıza kadar getirdik. Peki, İstanbul'da en kaliteli baklava satan yerler nerelerdir? İstanbul'da nereden baklava alınmalıdır? İşte, İstanbul'da alabileceğiniz meşhur baklavacı adresleri...

İSTANBUL'DA BAKLAVA NEREDEN ALINIR?

Karaköy- Güllüoğlu

Karaköy’ün kaliteli baklava lezzetleri adreslerinden biri olan Güllüoğlu, 5 kuşaktır tatlı severlere meşhur tatlılarını sunuyor.

Köşkeroğlu Restoran

Gaziantep'te kurulan Köşkeroğlu,İstanbul'un merkezi yerlerinde şube açtı. Cevizli, fıstıklı, çikolatalı, sarma ve şöbiyet gibi pek çok çeşidi bulunan restorana hafta içi ve hafta sonu olmak üzere ailecek her gün gidebilirsiniz.

Kaşıbeyaz Baklava

Beşiktaş'ta yer alan Kaşıbeyaz Baklava, bin bir çeşit tatlı seçenekleriyle sizleri deniz manzaralı mekanlarında ağırlamayı bekliyor.

Emiroğlu Baklavacısı

Üsküdar'da bulunan Emiroğlu Baklavacısı, iddialı duruşuyla İstanbul'daki meşhur baklavacıların arasında yer alıyor. Burada baklavanın yanı sıra su böreğinin de tadına bakabilirsiniz.

Hafız Mustafa- Sirkeci

Eminönü Sirkeci tramvay yolu üzerindeki Hafız Mustafa tatlıcısı yerli yabancı herkesin tatlı durağı haline geldi. Özellikle fıstıklı burma ve fıstıklı baklavasının tadına bakmadan ayrılmayın.

Fıstıkzade- Ataşehir

Ataşehir'de ve Acıbayram'da şubeleri olan Fıstıkzade iri taneli bol fıstıklı baklavalarıyla en iyi baklavacı mekanlar listesinde yerini aldı.

Hakkızade Üsküdar

Üsküdar merkezde bulunan Hakkı Zade, Ramazan boyunca açık olan mekanlar arasında. Canınızın çektiği her tatlıyı gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR