Buse Naz Çakıroğlu'ndan tarihi bir gurur daha!

Fenerbahçeli’li milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen Büyük Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda şampiyon olarak bir kez daha gururlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2019 09:20 GÜNCELLEME 03.09.2019 08:27 Yaşam
Buse Naz Çakıroğlu'ndan tarihi bir gurur daha!
Buse Naz Çakıroğlu'ndan tarihi bir gurur daha!

22-31 Ağustos tarihleri arasında İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Büyük Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası dün görkemli bir törenle final müsabakalarıyla sona erdi. Final müsabakalarında ringe çıkan iki sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu (51 kg) ve Elif Güneri (81 kg) rakiplerini mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Türkiye, şampiyonayı 2 altın, 2 bronz olmak üzere toplamda 4 madalya ile tamamladı.

elif güneri ve Buse Naz Çakıroğlu

GENÇLİK VE SPOR BAKANINDAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu ile 81 kiloda Elif Güneri'yi kutluyorum. Şampiyonada bronz madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Sema Çalışkan'ı da tebrik ediyorum. Kazandıkları madalyalarla bizleri gururlandıran Milli Boksörlerimize başarılarının devamını diliyorum. Uluslararası arenada Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum." dedi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR 3
  • Mustim 4 yıl önce Şikayet Et
    yapisi saglam nede olsa FB li
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bie Beşiktaş taraftarı olarak tebrik ediyorum ve bir Türk Vatandaşı olarak gurur duyuyorum. Daim olsun inşallah
    Cevapla
  • Hüseyin 277227 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo Buse Hn. Bravo Allah yardımcınız olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR