Siyaset dünyası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın oğullarının sünnet töreninde buluştu

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve eşi Kevser Turan'ın oğulları Ömer, Kerem ve Asaf Turan'ın sünnet töreni gerçekleşti. Törene; siyaset dünyasından önemli isimler katıldı. Törende, Kanal 7 Medya Grubu'nu temsilen Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli de bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2019 10:39 GÜNCELLEME 02.09.2019 10:40 Yaşam
Siyaset dünyası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın oğullarının sünnet töreninde buluştu
Siyaset dünyası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın oğullarının sünnet töreninde buluştu

Siyaset dünyasını bir araya getiren sünnet töreni gerçekleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve eşi Kevser Turan’ın oğulları Ömer, Kerem ve Asaf Turan için sünnet töreni gerçekleşti. Tören, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde gerçekleşti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın oğulları

Törene katılan isimler; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu oldu. Kanal 7 Medya Grubu'nu temsilen Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, sünnet töreninde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Bilal Erdoğan

Tören öncesinde Lapsekili'ler Turan ailesini tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Turan çifti, tebrikleri tek tek kabul etti. Akşam saat 19:00'da Mevlid-i Şerif ile tören, saat 20:00'da misafirlere yemek ikramı ile devam etti.

Bilal Erdoğan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop

Saat 20:30-22:30 arasında ilahiler okundu ve Türk halk müziği, Türk sanat müziği icra edildi ve halk oyunları gösterisi gerçekleşti. Program, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

İlahi grubu

Turan ailesi, törene çelenk gönderilmemesini ve Kızılay'a bağışta bulunulmasını istemişti. Bu sebeple törene çelenk gönderimi gerçekleşmedi.

sünnet töreni

vatandaşların tebrik anı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR