Ünlü sunucu Ece Üner'den "Mehmetçik" selamı!

Türkiye'nin futbol karşılaşmasındaki Türk futbolcularının maç sonrası Asker selamı vererek Barış Pınar Harekatı'ndaki Mehmetçiğe selam göndermesine rahatsız olan Batılı medyaya tepki olsun diye sosyal medyadan başlatılan taga ünlü siper Ece Üner'de destek verdi. Canlı yayını Mehmetçiğe selam göndererek noktaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2019 09:46 GÜNCELLEME 17.10.2019 14:27 Yaşam
Ünlü sunucu Ece Üner'den "Mehmetçik" selamı!
Ünlü sunucu Ece Üner'den "Mehmetçik" selamı!

Toplumsal olaylar karşısında fikrini hiç çekinmeden söyleyen ünlü spiker Ece Üner, 3 yaşındaki kızını bırakıp geçtiğimiz hafta sınır noktasına gitti. Sokaklarına mermi yağan yerde canlı yayın yapan ve korkmadan anons çeken Üner'in konuşmasındaki beka ve Şanlı Ordumuz vurguları sosyal medyada gündem oldu. Ünlü spiker bu seferde canlı yayında Avrupa'da Milli takım futbolcularımıza karşı başlatılan sert tepki gösterdi. Canlı yayını Mehmetçik selamıyla kapattı. Üner'in bu hareketleriyle bir kez daha gönüllere dokundu. 

HAREKATI İŞTE BU SÖZLERLE ANLATTI:

ece üner

Üner'in anons yaptığı bölgeye PKK'li teröristler basın mensupları olduğunu bilerek bomba ve mermi yağdırmışlardı. Ancak Türk Ordusu saniyleler içerisinde misliyle karşılığını verdi. Üner o anları işte bu sözlerle anlattı:

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

 

YORUMLAR 1
  • HAKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ece Üner, çok başarılı bulduğumuz bir spikerdir. Ancak kendisini tartışma programlarında görmek isteriz. Haberlerde biraz geri planda kaldı. Hangi TV de olursa olsun siyasal tartışma programlarının kaliteli moderatörü olarak görmek isteriz ve başarılar dileriz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR