Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi sözleri

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabında çektiği temizlik videosu ile gündeme gelen ve sonrasında bir kanalda "Temizlik Avcıları" adlı programda tüm kadınların dikkatini çeken Kadir Ezildi'nin kim olduğunu ve kaç yaşında olduğunu sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2020 09:45 GÜNCELLEME 04.05.2020 15:02 Yaşam
Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi sözleri
Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi sözleri

Temizlik takıntıları ve söylediği manidar sözlerle tüm Türkiye'nin dilinde dolaşan Kadir Ezildi, Talya Prodüksiyon’un üstlendiği Temizlik Benim İşim yarışmasını sunuyor. 19 Mart 1995 doğumlu 25 yaşında olan Kadir Ezildi, İstanbul'da doğmuş. Anne tarafından  Bayburt’lu baba tarafından ise Konyalı olan Ezildi, annesinden ayrı haftanın neredeyse her günü dip köşe temizlik yapıyor. Asıl işi özel bir hastanede arşiv sorumlusu olan Kadir Ezildi, temizlik düşkünlüğü nedeniyle evde annesini bile bıktırdığı biliniyor. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Ezildi, televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor.  Misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istediğini söyleyen Kadir, takıntılı olduğunun farkında fakat tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmüyor. Bu takıntısı nedeniyle evlenecek birini bulmakta zorlanacak olması ise Kadir Ezildi'nin annesinin en büyük korkusu.

KADİR EZİLDİ SÖZLERİ

- Meditasyon gibi hiç bir şey takmıyorsunuz bi kova su alıp her yeri siliyorsunuz.

O adam olmaz.. o adam olmaz! Ki o bu banyoyada yakışmıyor zaten.. Hepsinin sırası var...

- Lavabo benim dert teknem...

YORUMLAR 2
  • meslek demiştiniz 3 yıl önce Şikayet Et
    meslek demiştiniz, mesleğinden bahsetmemişsiniz
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    19958 doğum tarihli demek. güzel
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR