Bayi Toplantısı filmi konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı fragman

Vizyondaki filmlerin arasına Bayi Toplantısı da yer aldı. BKM yapımı olan Bayi Toplantısı filminin konusu ve kadrosu merak konusu oldu. Bugünkü haberimizde Bayi Toplantısı filmi konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı fragman hakkında tüm detayları araştırdık.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2020 09:35 GÜNCELLEME 22.02.2020 09:35 Yaşam
Bayi Toplantısı filmi konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı fragman
Bayi Toplantısı filmi konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı fragman

Sinema, tiyatro, müzik ve eğlence dünyası 'Bayi Toplantısı' galasına adeta akın etti. BKM yapımı filmin yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor. Sezonun en kalabalık galasında  'Bayi Toplantısı' adlı filminin Kanyon'da gerçekleşen galasına aralarında Farah Zeynep Abdulllah, Murat Dalkılıç, Oğulcan Engin, Murat Cemcir, Ezgi Eyüpoğlu, Gupse Özay gibi birçok ünlü isim katıldı. Peki Bayi Toplantısı konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler?

BAYİ TOPLANTISI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bayi Toplantısı, mecburen katıldıkları bayi toplantısında kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının hikayesini konu ediyor. Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin gibi isimler yer alıyor.  Namık, Adem ve Sadık, geçimlerini efnaflık yaparak sağlayan üç adamdır. Birbirlerini tanımayan bu üç adamın yolu katıldıkları bayi toplantısında kesişir. Hayatlarının zor bir döneminden geçen Namık, Adem ve Sadık, başlarına gelen olaylar sonrasında kendilerini macera dolu bir planın içinde bulur. Bayilerini kurtarmaya çalışan ekibin bu süreçte birbirine güvenmekten ve hızlı etmekten başka çaresi yoktur.

BAYİ TOPLANTISI FRAGMAN:

BAYİ TOPLANTISI OYUNCULARI

İbrahim Büyükak
Onur Buldu
Doğu Demirkol
Büşra Pekin
Safa Sarı
Müfit Kayacan
Hakan Salınmış
Gamze Karaduman

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR