Dursun Ali Erzincanlı'dan Kabe paylaşımı!

Dursun Ali Erzincanlı, Twitter hesabında Koronavirüs sebebinden dolayı durdurulan tavaf ve ziyaretler sonucunda bomboş kalan Kabe'yi hüzünlü bir mesajla paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2020 10:03 GÜNCELLEME 08.03.2020 09:10 Yaşam
Dursun Ali Erzincanlı'dan Kabe paylaşımı!
Dursun Ali Erzincanlı'dan Kabe paylaşımı!

Ülkeden ülkeye yayılan ölümcül tehlike Koronavirüse karşı koruma tedbirleri alan Harameyn Başkanlığı kararı kapsamında, Kabe'de tavafın bir süreliğine durdurularak, ilaçlama ve ayrıntılı temizlik yapılacağı öğrenildi. Virüsün yayılmasının önüne geçmek adına sağlık açısından tedbir amaçlı bile olsa verilen bu kararda yürekleri yıkan görüntü tüm İslam alemini derinden sarstı.

Tarihte bir ilkin yaşandığı Kabe'nin bomboş olduğu kare:

DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN KABE'DE KORONAVİRÜS ÖNLEMİNE PAYLAŞIM!

Seslendirdiği şiirlerle herkesin kalbine dokunan ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı, Kabe'de alınan Koronavirüs önlemiyle ilgili şu paylaşımda bulundu:

Kalp durdu! Allah-u Teâlâ, Kâbe’de tavafın durmasını hayra tebdil buyursun.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • KARACAER 4 yıl önce Şikayet Et
    evet bugün tüm sebep anlaşıldı. korona bahane asıl maksat şahane... meğer Muhammed Bin Selman Prens Ahmet Bin Abdulaziz'in yönetimi ele geçirme ihtimaline ve bu mevzuyu Mescidi Nebevi ve Mescidi Haram da ilan etmesine karşılık Kabede ve Mescidi Nebevide ibadet ve tavafı engellemiş. Allah sonumuzu hayr eylesin... vesselam...
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    tedbirde fayda var.. daha kötüsü olmadan önlemek iyi..
    Cevapla
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kabei Muazzamada tavafın yasaklanması tam bir akıl tutulması. Mescidi Haramın dışındaki avluda olan kalabalık veya başka yerlerde olan kalabalık hastalık ve virüs için tehlike olmuyor. Nedense tavaf sözkonusu olunca sağlık tedbiri olarak lanse ediliyor. Suud yönetimi güvenilirliğini ve dürüstlüğünü kaybetmiştir. Bunların hiçbir dediğine inanmıyorum. Hele kaşıkçı olayından sonra ne oldukları meydana çıkmıştır.
    Cevapla
  • kalpoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    işin neresinden bakarsanız bakın hiç iç açıcı bir durum değil.
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Amiin.gurban
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR