Kadınların izlemesi gereken filmler, kadının gücünü anlatan filmler

Kadın temalı filmleri mi araştırıyorsunuz? Bir gün değil her gün olan Kadınlar Günü'ne özel, birbirinden anlamlı filmler derledik. İşte, o filmler...

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2020 00:19 GÜNCELLEME 09.03.2020 00:20 Yaşam
Kadınların izlemesi gereken filmler, kadının gücünü anlatan filmler
Kadınların izlemesi gereken filmler, kadının gücünü anlatan filmler

Kimi kadınlar, genç yaşta yaşam mücadelesi verirken kimileri yardıma muhtaçtır, kimileri çocuğu için savaş verirken kimileri yakınlarını kaybedecek olmanın endişesi duyar. Gerçek hikayelerden esinlenilen, birden fazla duyguyu bir arada yaşatacak filmlerin listesini haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...İşte, kadınlara özel film listeleri...

Kadınların izleyeceği filmler listesi

KADINLARIN SEVEREK İZLEYECEĞİ FİLMLER;

Gece Uçuşu

Uçağın havalanışından kısa süre sonra Lisa'nın yanındaki koltukta oturan Jackson adlı bir adam, gayet nazik bir ses tonuyla bu yolculuğa çıkışının gerçek sebebini açıklar. Çok zengin bir işadamını öldürmekle görevlendirilmiş gizli ajandır. Lisa'nın ona yardımcı olacağını düşünürken, işler tersine döner. Lisa, suikastçının sandığından daha akıllı ve zeki bir kadındır.

Karanlık Sular

Oyuncu Blake Lively'nin başrollerini paylaştığı Amerikan yapımı uzun metraj film Nancy'nin tek başına sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrayarak, kıyıya çok yakın bir yerde mahsur kalmasını konu alıyor. 

Milyon Dolarlık Bebek

Bir kadının istediği zaman, merdivenleri nasıl tırmanabileceğini anlatan en güzel filmler arasında olan Milyon Dolarlık Bebek, her kadının izleyip, kendine örnek alacağı bir hikayeye sahip.

Karanlık Su

Gerilim türü olan Karanlık Su filmi, küçük kızı ile eve taşınan bir kadının, kendini garip olayların içerisinde bulmasını anlatıyor. Kızını kurtarmak için her şeyi yapabilen annelik güdüsüne şahit olacağınız bu senaryo, sizi derdinden etkileyecek. 

Uçuş Planı

Neredeyse klasik filmler arasında yer alacak Uçuş Planı, anne ile çocuğun birbirinde olan bağlarını anlatıyor. Çoçuğuyla uçak yolculuğu yaptığı sırada, çaresizliklerle dolu bir kadını betimleyen en iyi film.

Kız kardeşimin hikayesi

Çocukları Kate'in lösemi olduğunu öğrenen aile adeta yıkılır. Kate'ye donör olması için Anna adında bir bebek sahibi daha olmaya karar verirler. İlk yaptıkları şey Anna’nın göbek bağından alınan kanı kullanmak olur. Yıllar geçtikten sonra artık Anna’dan Kate’e kemik iliği nakli yapılması gerekmektedir. 11 yaşındaysa, Kate’in böbrek nakline de ihtiyacı vardır. Bu olanların üzerine Anna, ailesinin onu bu amaçla kullanmasından dolayı onlara dava açar. Bu karar tüm aileyi parçalamıştır, çünkü Kate’e böbrek nakli yapılmazsa ölecektir.

İyi Bir Yalan

İlgi çekici bir konusu olan "İyi Bir Yalan" filmi, bir grup Sudanlı mültecinin, İkinci Sudan İç Savaşı'ndan kaçarken verdikleri hayat mücadelesini ve Amerika'nın Kansas şehrinde yeni bir hayat kurma çabalarını konu alıyor.

Russell Kızı

Lösemi teşhisi konulan Sarah bunu ailesine söylemek için uzun süre uzak kaldığı evine döndü ama tek bulabildiği asla bırakmayacağız dediği komşusu Lorraine oldu. Sarah’ın hastalığı üzerine bir hikaye, TV yayınları onun bu geçmişindeki travmayı ve bu travmayı nasıl sonuçlarıyla birlikte kabullenerek unuttuğuna odaklanıyor.

Yapay Zeka

Belirsiz bir gelecekte, insanoğlu, dünyanın çoğunun sular altında kaldığı bir yeryüzünde yaşamaya çalışırken, teknolojinin nimetlerinden yararlanarak hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla 'yapay zekalı' robotlar üretirler. David madde ve mana olarak tam bir insan gibi donatılmış bir robottur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR