Emanet dizisinin konusu nedir? Emanet dizisi ne zaman başlıyor? Emanet dizisi oyuncuları

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi "Emanet" çok yakında başlayacak. Şimdiden merak konusu olan Emanet dizisi hakkında tüm soruları sizler için cevapladık. Emanet dizisinin konusu nedir? Emanet dizisi ne zaman başlıyor? Emanet dizisi oyuncuları kimlerdir? Gelin birlikte öğrenelim:

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2020 15:27 GÜNCELLEME 19.03.2020 15:40 Yaşam
Emanet dizisinin konusu nedir? Emanet dizisi ne zaman başlıyor? Emanet dizisi oyuncuları
Emanet dizisinin konusu nedir? Emanet dizisi ne zaman başlıyor? Emanet dizisi oyuncuları

Emanet dizisi başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve heyecan verici tanıtımlarıyla Kanal 7’de yayın hayatına başlama gün sayıyor. Emanet dizisiyle ilgili oyuncu kadrosu ve dizinin diğer detayları belli olmaya devam ederken dizinin bekleyen takipçilerini bilgilendirmek için bir yazı hazırladık. Elif dizisini uzun süre yayınlayan ve bu dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesinden sonra Yemin dizisini ekrana getiren Kanal 7 şimdi Emanet dizisinin oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacak. 19.00'da yayınlanması beklenen Emanet dizisinin bir dram ve aşk dizisi olacağı bilinirken yapımcısı ise daha önce Adını Sen Koy ve Yemin gibi dizilere imza atan Karamel Yapım olacak. Emanet dizisi için çekimler devam ediyor.

PEKİ HANGİ OYUNCULAR YER ALACAK?

Dizinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, Aylin Veziroğlu, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Osman Aydın, Rüya Koriç, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Muhammed Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay, Orhan Sertsoy yer alıyor. 

EMANET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dramatik sahneleriyle izleyicileri kendine bağlarken aşk sahneleriyle de kalpleri ısıtan yeni dizi Emanet; destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşırken, duyusal sahneleriyle de yüreklere dokunuyor.

EMANET DİZİSİ TANITIM

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR