Hangi sanal marketler daha ekonomik alışveriş sağlar? En ucuz online market alışveriş siteleri

Koronavirüs salgının yayılması üzerine 65 yaş sokağa çıkma yasağı geldi. Vatandaşlar her ne kadar dışarı çıkıp, marketlerden alışveriş yapamıyor da olsalar, internet üzerinden online alışveriş gerçekleştirebiliyorlar. Peki, en ucuz online market alışveriş siteleri hangileridir? İşte, o marketler...

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2020 09:52 GÜNCELLEME 11.04.2020 09:52 Yaşam
Hangi sanal marketler daha ekonomik alışveriş sağlar? En ucuz online market alışveriş siteleri
Hangi sanal marketler daha ekonomik alışveriş sağlar? En ucuz online market alışveriş siteleri

Sokağa çıkma yasağı gelen 65 yaş ve üstü vatandaşları dahil olmak üzere, bir çok vatandaş markete gitmek yerine online alışverişi tercih ediyor. Ancak internette dönüp dolaşan sanal market etiket fiyatlarının normalin üzerinde olduğu biliniyor. Hal böyle olunca, vatandaş hangi sitenin daha ekonomik olduğunu araştırmaya başladı. Siz değerli okuyucularımız için hangi sanal marketlerin bütçenize daha ekonomik olduğunu araştırdık. İşte, ekonomik sanal marketler...

Online alışveriş siteleri

EKONOMİK SANAL MARKET LİSTESİ;Carrefour

Online market mantığıyla yola çıkan ve tedariğini CarrefourSA marketlerinden yapan uygulama 4,90 TL sipariş ücreti bulunmaktadır.

A 101

Ucuz ürün stokuyla satış gerçekleştiren A101, alışverişini sanala da taşıdı.A101 online market uygulamasının tek olumsuz yanı ise ürünlerinizi kargoyla gönderiliyor olmasıdır. Bu nedenle ürünleriniz en az 1 gün sonra elinize ulaşmaktadır.

Kesmar Sanal Market

Lokasyonu Kocaeli'nde olan bu sanal market, güvenilir alışverişin kapılarını açıyor. Bol çeşitli ürünleriyle gönül rahatlığı ile siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Happy Center

Happy Center da ürünlerini sanala taşıyan, bir diğer marketlerden bir tanesi. Happy.com.tr uygun fiyat seçenekleriyle dikkat çekmektedir.

Yanbakkal

YanBakkal, istediğiniz marketten istediğiniz ürünü, hem de marketteki fiyatıyla eve siparis getiren sanal market alışverişi uygulamasıdır. 

Bakkaldan

YemekSepeti konseptiyle çalışan bu uygulama, size en yakın bakkalı gösteriyor ve alışveriş yapmanızı sağlıyor. Online ödeme ve kredi kartı seçenekleri de bulunmaktadır.Market paketi

100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo sağlayan Market Paketi'nin lokasyonu Ankara'dır. Gıda'dan anne bebek ürünlerine, mutfak ev ürünlerinden, temizlik ürünlerinden elektronik eşyalarına ilişkin bir çok ürün sizleri bekliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR