Türkiye'nin ilk online 'Uzaktan Motivasyon' konferansı verildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizdeki vaka sayısının artmasını önlemek adına vatandaşlarımızın evde kalmalarına destek amaçlı Türkiye’de ilk defa, huzurevlerinde kalan yaşlılara yönelik uzaktan online moral konferansı gerçekleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2020 20:49 GÜNCELLEME 06.04.2020 20:49 YAŞAM
Türkiye'nin ilk online 'Uzaktan Motivasyon' konferansı verildi
Türkiye'nin ilk online 'Uzaktan Motivasyon' konferansı verildi

Programın Moderatörlüğünü Türkiye’nin önde gelen bazı önemli ailelerine siyasi danışmanlık veren Analiz Uzmanı Taner Akkuş ile TBMM Meclis TV - TRT 3 Haber Spikeri Handan Musaoğlu’nun yaptığı, ünlü komedyen Mülayim Çimen ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş’in katılımı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aydın İl Müdürü Seyfi Bozçelik öncülüğünde huzurevlerinde kalan yaşlılara yönelik moral ve motivasyon konferansı verildi. 

 

ONLİNE KONFERANS TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in de yardımcısı aracılığı ile programa temennilerde bulunarak destek verdiği bu anlamlı program, bakanlık birimlerine seminer ve konferanslar veren Analiz Uzmanı Taner Akkuş ve haber spikeri Handan Musaoğlu sunumuyla devam ederken, sanatçı Aynur Güneş türküleriyle duygulandırdı. Ünlü komedyen Mülayim Çimen ise mizansen tiplemeleri ile neşeli dakikalar yaşattı. 

“Yaş almış gönülleri fetheden online program, onlara verdiği motivasyon ve daha önemlisi yüzlerinde oluşan gülümseme dünyalara değerdi.”

Aydın İl Müdürlüğüne bağlı huzurevlerinde kalan yaşlılarla yönelik gerçekleşen online bu buluşma tüm Türkiye’ye örnek bir program oldu.

DAİMİ MİSAFİRLERİMİZE HİZMET ETMEK MORAL VERİYOR

İl Müdürü (Üç Saniye’nin yazarı) Bozçelik: ”Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un önderliğinde daha iyi hizmet vermek adına tüm gayretimizle çalışmaktayız. Özellikle de bu zor günlerde hükümetimiz ile bakanlığımızın aldığı politikalara uymak ve vatandaşlarımızın evde kalmaları için alınan kararlara desteklerimizi sürdürmekteyiz. Bu bağlamda huzurevlerimizde kalan misafirlerimizi unutmamak ve onlara moral olmak için uzaktan online motivasyon konferansı verdik.“ dedi. 

TÜRKİYE'DE İLK KEZ ONLİNE KARANFİL İLE PLAKERT TAKDİMİ YAPILDI

İl Müdürü Bozçelik; “Anlamlı bu güzel projenin mimarı olan Taner Akkuş başta olmak üzere, İl Müdürlüğümüze bağlı tüm birimler ile SHM Müdürümüz Ebru Baydak Bozçelik, ünlü sanatçımız İbrahim Tatlıses, sunucumuz Handan Musaoğlu ile sanatçımız Aynur Güneş, komedyen Mülayim ve Ahde Vefa Platformu başkanı Nuran Kırlak’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.” diyerek Türkiye’de ilk defa, uzaktan online olarak karanfil ile plaket takdim etti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR